Samsung GT S5570I Brick oldu

Hocam kötü deyip geçmeyin çok güzel telefonlar aslında. Görseldeki mesajı GT-S5620 ile yazdım. (Kullanıcı adımın altında gözüküyor Java olduğu.) 14 yıllık olmasına rağmen Technopat açabiliyor. Ve içinde birçok oyun da yüklü (Asphalt serisi, gangstar 2 falan). Yaklaşık 2 yıl boyunca kullandım bu telefonu ve gerçekten çok memnun kaldım. Tek sorunu WhatsApp desteği yok. Onun haricinde Facebook üzerinden yazışabiliyorsun.

Hocam bende o da yok. Sadece mesaj. Onun dışında Opera mini ile neler yapılabileceğini öğrendim. Bir de bu telefonu 2 sene daha kullanıp 15. yılında emekli edeceğim. Ama hala Brick in çözümünü bulamadım.

Bir de Odin nasıl kullanılıyor? Bilen var mı?

Download modunda bilgisayardan Odin ile ROM atabilirsin Odin için YouTube'dan bakabilirsin bende J2 Core cihazımı TWRP atarken brick yaptım stock ROM atacağım.

Download modunda bilgisayardan Odin ile ROM atabilirsin Odin için YouTube'dan bakabilirsin bende J2 Core cihazımı TWRP atarken brick yaptım stock ROM atacağım.

Cihaz Odin kaldırmıyor eski olduğu için. Zaten cihazın IMEI'si çalındı yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı