Merhaba. Samsung J7 bir telefonum vardı ve açılmıyordu, ben de teknik servis ile görüştüğümde yazılım atılması gerektiğini söylediler. Odin programını kullanarak yazılım attım. Normalde yazılım yüklemesi tamamlandıktan sonra telefonun kendini yeniden başlatıp yazılımı yüklemesi gerekiyordu, telefon yazılım yüklemesi sonrası siyah ekranda kalıyor. Niye olur, nasıl çözerim?
Hocam bir sorum daha olacak. Redmi 9T telefonum var, bu telefonumda geçen aylarda durduk yere parmak izi okuyucu gitti. Kapatıp açma, konum değiştirme vb. birkaç tane yol denedim ama hiçbirisi işe yaramadı. Parmak izi durduk yere gitti ve gelmedi. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. Redmi 9T telefona sahibim. Telefonda parmak izi bir anda çalışmamaya başladı, ardından yeni parmak izi eklemeye çalıştığımda ise "tekrar deneyin" deyip attı. Ardından telefonu yeniden başlattım ve hala görmediğini fark ettim. Ardından"şifreler ve güvenlik" bölümüne girdiğimde direkt...
www.technopat.net
Zaten bir konum vardı ancak yanıt gelmedi.
@Asım Demir Hocam 10 dakikayı geçti ancak halen kurulum ekranı gelmedi, telefon ekranı halen siyah.
Galaxy J7 SM-J700F (TUR - Turkey) J700FXXU4BRA1 Marshmallow(Android 6.0.1) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅
samfw.com
Bataryası çıkan model sanırım. Bataryayı sökün sonra geri takın. En son Odin moda alın.
Selam, Geçen aylarda Samsung cihazlara Custom ROM kurma rehberi hazırlamıştım. Şimdi stock ROM'a geri dönmek isteyenler için stock ROM rehberi hazırlıyorum :D Gerekli malzemeler: Bilgisayar Data kablosu. Telefon Odin'e giriyoruz: Telefonu gördüğünden emin oluyoruz: Eğer indirdiğimiz...