Samsung LC27HG70 NVIDIA kartlar ile kullanaılabilir mi?

Baran30

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2020
Mesajlar
1.686
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar merhabalar, başlıkta görmüş olduğunuz monitörü alacağım. Daha önce de böyle bir konu açmıştım ama şehir dışına çıkmam gerekti alamadım. Şu an RTX 2060 kullanıyorum, stoklar geldiğinde de 3080 alacağım fakat bu monitör araştırdığımda G-SYNC ya da Adaptive Sync gibi bir özelliğini bulamadım, sadece AMD FreeSync var. Ben de AMD bir kart kullanmıyorum, almayı da düşünmüyorum. Sizce bu monitör bana sıkıntı çıkarır mı? Başka bir modele mi yönelmeliyim? Yırtılma vb. sorunlar olur mu? Monitör alırken aldığımız satıcıya çok dikkat etmemiz gerekiyormuş, nereden alabilirim?

Alternatif: Asus TUF VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.
 
Elbette kullanılır ama illa ki g-sync bir monitör istersen;

bu daha uygun olur. FHD illa ki 2k gerekliyse,
 
Çoğu monitör Display Port ile G-SYNC destekliyor ama kullananlar bilgi verirse daha net olur, satıcı olarak Amazon öneririm bu konuda Türkiye'de en iyisi şu an fiyatı 3100TL civarı.
 
Bahsettiğiniz samsung monitörü bende araştırdım özellikle yabancı sitelerde g-sync ile flicker ve ghosting sorunları yaşamışlar ayrıca nvidia nın g-sync destekli monitör listesinde de yok ama samsung odyssey g7 listede var ve g-sync kullananlar hiç bir sıkıntı yaşamamış ve özellikleri de çok iyi 2k 240 hz hdr600 1000r curved ekrana sahip o monitöre bakabilirsiniz.
 
Rtx 3070 ile birlikte kullanmaktaydım monitörü.İçinde gelen kabloyla freesync 144 fps alamamıştım.Paugge DP 1.4 VESA Sertifikalı Displayport Kablo alıp sorunsuzca freesync kullanmaktayım.Nvidia kartla Samsung LC27HG70 'in freesync özelliğini kullanabilirsiniz.Monitörle gelen kablo dandik tekrardan hatırlatayım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı