Samsung M33 30 parkeye düştü

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Telefonum Samsung m33. telefonum yere eğildiğimde 30 40 Cm'lik bir yükseklikten yüzüstü parkeye düştü açılmıyor. Telefonda Spigen kılıf var o yüzden yüzüstü düşse bile ekran direkt olarak yere temas etmiyor ekran koruyucuda var. Neden böyle bir şey olmuş olabilir telefon birden kapandı hiçbir şekilde açılmıyor ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lazım tek çare servis mi?

Telefonum Samsung m33. telefonum yere eğildiğimde 30 40 Cm'lik bir yükseklikten yüzüstü parkeye düştü açılmıyor. Telefonda Spigen kılıf var o yüzden yüzüstü düşse bile ekran direkt olarak yere temas etmiyor ekran koruyucuda var. Neden böyle bir şey olmuş olabilir telefon birden kapandı hiçbir şekilde açılmıyor ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lazım tek çare servis mi?
Büyük hasar almış gibi duruyor ya iç ekran kırıldı, ya ekran klipseri kırıldı ya da anakart düşme sonucu kısa devreye düştü. Garantiye yollayın.

Büyük hasar almış gibi duruyor ya iç ekran kırıldı, ya ekran klipseri kırıldı ya da anakart düşme sonucu kısa devreye düştü. Garantiye yollayın.
Hocalarım daha önce garantiye hiç telefon göndermedim nasıl göndereceğim anlatabilirmisiniz ve telefonu gönderirken yanında fatura falan koyacak mıyım? Telefonu amazondan almıştım ama gelen kutuyu atmıştım faturayı falan nasıl elde edebilirim

Hocam telefonu normal bir şekilde açıyormuş gibi açın biraz bekleyin. Sonra ses düğmelerine basın. ses geliyor mu?

Hocam telefonu normal bir şekilde açıyormuş gibi açın biraz bekleyin. Sonra ses düğmelerine basın. Ses geliyor mu?

Hayır her şeyi denedim hocam servise göndereceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı