Samsung M34 alınır mı?

Ben M34 aldım, hiç fena bir telefon değil. M serisi daha önce kullandığım ve memnun kaldığım J serisinin resmi olarak devamı.

A34; su geçirmezlik, ekrana gömülü parmak izi okuyucu, çift mikrofon gibi özellikler nedeniyle bir tık daha iyi fakat 9500 altına düşeceğini sanmıyorum.

M serisine kötü demişler halihazırda 3 senedir elimde M51 var kamerası gayet güzel 7000 mAh pil var aralıksız 10 saat oyun oynadığımı biliyorum ustelik şarji 20-15 civarına düşüyor 10 saatlik oyundan sonra Wi-Fi bağlanırsın daha da uzar saat.

Samsung son yıllarda özellikle m serisini çok güzel güncelledi. Hem kamerası hem de donanımı iyileşti. Yazılımı ise çok iyi oldu One UI ile. 4 sürüm güncelleme garantisi ayrı güzel tarafı. Tek eksisi kalın kasası ama o da olur diyoruz ekmek köfte hesabından. Alınır yani. Üzmez.

Ben M34 aldım, hiç fena bir telefon değil. M serisi daha önce kullandığım ve memnun kaldığım J serisinin resmi olarak devamı.

A34; su geçirmezlik, ekrana gömülü parmak izi okuyucu, çift mikrofon gibi özellikler nedeniyle bir tık daha iyi fakat 9500 altına düşeceğini sanmıyorum.
telefonun aşırı ısınma kaynaklı donma ..vb şikayetleriniz oldu mu ..Ağ çekimi , karşı tarafa ses iletememe ..vb sorunlar var mı ...6 gb ram 'in yetmedigini yada yetmeyebilecegini düsündügünüz anlar yaşadınız mı ?

@jarkasum Şarj olurken fazla ısınabiliyor, en büyük şikayetim reklamlarda övülen 6.000mAh pilin ağırlığı yok.

Verimsiz çipseti 120Hz ile birleştiğinde su gibi pili tüketiyor, öyle ki pil 4.000mAh gibi hissettiriyor. Öğrenci indirimi ile hala alınabilir ancak normal fiyat açısından A34 ya da A35 bulmak daha iyi.

@jarkasum Şarj olurken fazla ısınabiliyor, en büyük şikayetim reklamlarda övülen 6.000mAh pilin ağırlığı yok.

Verimsiz çipseti 120Hz ile birleştiğinde su gibi pili tüketiyor, öyle ki pil 4.000mAh gibi hissettiriyor. Öğrenci indirimi ile hala alınabilir ancak normal fiyat açısından A34 ya da A35 bulmak daha iyi.
4.5g lte ,hat cekim sorunlari..ses iletiminde problemler ..vb oldu mu...Instagram,oyun yada uygulama kullanirken hic mi donma ..vb olmadi bu 1 yil boyunca ? Pil ; telefonla ilgili gelen sikayetler arasinda en sonda geliyor daha ciddi sorunlardan hep bahsedilmis( hat cekimi ve donmalar ..vb )

@jarkasum 120 Hz'de genel kullanımda bazen donma hissi geliyor ancak 60 Hz'de böyle bir durum yok.

Hat konusunda da sorun yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı