Samsung M7 LS43BM700upxuf 43" UHD akıllı monitör alınır mı?

Bulutlanma sadece aşırı karanlık sahnelerde kendini gösteriyor. Diğer renklerde sorun yok. RTX 4060 bu cihazda yetersiz gelir. FHD için çıkarılmış ekran kartını 4K çözünürlükte çalıştıracaksınız. Gerçi oynayanlara sormak gerek. Oynadığınız oyun hafif bir şeyse 60 FPS sorunsuz veriyorsa tabii sprun yok. Ben oyun oynamıyorum. Ghosting sorununun hala ne olduğunu bilmiyorum. Ben anlamıyorum ghosting nasıl bir şey. Bana her şey aynı geliyor. :D

Hocam RTX 4060 piyasadaki en güçlü GPU'lardan biri değil mi Forza 5 de filan 1080p Ultra ayarlarda 140-150 FPS alıyorum 4K da 60 FPS veremez mi? Bir de siz ürünü nereden aldınız? Ölü piksel çıktı mı?

Hocam RTX 4060 piyasadaki en güçlü GPU'lardan biri değil mi Forza 5 de filan 1080p Ultra ayarlarda 140-150 FPS alıyorum 4K da 60 FPS veremez mi? Bir de siz ürünü nereden aldınız? Ölü piksel çıktı mı?
Ben oyun oynamadığım için esasen o konuda fikrim yok. Ama FHD'de o değerleri alıyorsan DLSS de destekleniyorsa o zaman sorun olmaz sanırım.

Ben oyun oynamadığım için esasen o konuda fikrim yok. Ama FHD'de o değerleri alıyorsan DLSS de destekleniyorsa o zaman sorun olmaz sanırım.

DLSS Frame Generation destekliyor hocam son sürümlerini hem de sizce bu 2024 model ürün internet üzerinden nereden alınmalı yani nereden alırsam daha az sorun çıkar Amazon'un kendisi satıyor şu anda orada sıkıntı çıkar mı siz nereden aldınız?

Arkadaşlar Samsung M7 alacağım kasım indirimleri başlamış 2023 model 2024 modele göre 790 lira daha ucuz 2023 modeli Trendyol satıyor 2024 modeli Amazon satıyor sizce hangisini tercih etmeliyim.

Arkadaşlar Samsung M7 alacağım kasım indirimleri başlamış 2023 model 2024 modele göre 790 lira daha ucuz 2023 modeli Trendyol satıyor 2024 modeli Amazon satıyor sizce hangisini tercih etmeliyim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bu urunu aldim. 2 gun kullandim. Bulutlanma ve ghosting icin servise gönderdim. Degisim istedim. 20 gun beklettiler. Bir sorun yok normal dediler.

Bende amazona söyledim. Servis kusurunu kabul etmiyor degisim istiyorum dedim. İade aldilar parasini yatirdirlar.

Bulutlanma cok var. Hadi onu gectim. Ghostin aşırı derece var. Pes oynuyorum adamlarin izi topun izi çıkıyor. Ve beyaz formalari futbolcular aşırı beyaz.

Mesela klasor açıyorum veya bilgisayarıma giriyorum arka plan beyazlar aşırı derece beyaz abartilmis bir sekilde. Beyaz ayar yaptim yok fayda etmiyor.

Dostlar ben de bu monitörü almayı düşünüyorum TV olarak kullanmak için. VA panel olması biraz kuşkulandırıyor açıkçası. Aynı çekinceyi monitörümde yaşayıp IPS almıştım ama gördüğüm kadarıyla 43" gibi bir büyüklükte monitör yok bundan başka piyasada. Yapacağım şey laptopu bağlayıp oyun oynamak ve maç izlemek olacak. Yalnız doğrudan karşıdan bakamıyorum odanın eşyalarından ötürü. 30 derece ile 45 derece civarında bir açıyla bakacağım. Çok kayıp olur mu?

Dostlar ben de bu monitörü almayı düşünüyorum TV olarak kullanmak için. VA panel olması biraz kuşkulandırıyor açıkçası. Aynı çekinceyi monitörümde yaşayıp IPS almıştım ama gördüğüm kadarıyla 43" gibi bir büyüklükte monitör yok bundan başka piyasada. Yapacağım şey laptopu bağlayıp oyun oynamak ve maç izlemek olacak. Yalnız doğrudan karşıdan bakamıyorum odanın eşyalarından ötürü. 30 derece ile 45 derece civarında bir açıyla bakacağım. Çok kayıp olur mu?
hocam ne yaptınız aldınız mı bende aynı arayış içerisindeyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı