Samsung Note 4 Çok Isınıyor ve Şarjı Çabuk Bitiyor

• Konuyu başlatan xenia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 92.503
Samsung aldığına yanabilirsin. www.sikayetvar.com 'a durumu yaz. Çok güzel ilgilenirler. O site, tüketici hakları mahkemesi gibi bir şey. Sorunun çözülene kadar ilgileniyor. Hatta sana arada bir anketle soruyor çözüldü mü diye.
Samsung aldığına yanabilirsin. www.sikayetvar.com 'a durumu yaz. Çok güzel ilgilenirler. O site, tüketici hakları mahkemesi gibi bir şey. Sorunun çözülene kadar ilgileniyor. Hatta sana arada bir anketle soruyor çözüldü mü diye.
Yazmıştım onlarada dönüş yaptılar ancak sadece servisi arayıp daha dikkatli tamir etmelerini söyleyebileceklerini söylediler

İşin doğrusu teslim alırken çizik olup olmadığına düşürüp düşürmediklerine baktım. Çıkınca fark ettim geri dönüp söylediğimde pres makinesine koydular 10 dakika sonra geri getirdiler. Sordum tekrar açılmayacak mı ,kurumuş macun nihayetinde yeni sürmediler,yok daha açılmaz dediler 2 3 saat sonra tekrar açıldı. Sonra şikayet sürecinde kaldım sıkıntıya...

Bu hatayı kabul etmiyorlar mı? Senin üzerine mi kaldı yani?
Aradılar,Rize ye dönmüştüm kullanıcı hatası olabilir diye tekrar Ankara'daki servise göndermemi söylediler. Mecbur gönderdim hiç kullanıcı hatası falan demediler sorsan yapıp geri gönderdiler şuan daha beter durumda ekran. Öncekinde sadece sensör kısmı oturmamıştı şuan ev tuşu da ekrana sıfır konumda

Aradılar,Rize ye dönmüştüm kullanıcı hatası olabilir diye tekrar Ankara'daki servise göndermemi söylediler. Mecbur gönderdim hiç kullanıcı hatası falan demediler sorsan yapıp geri gönderdiler şuan daha beter durumda ekran. Öncekinde sadece sensör kısmı oturmamıştı şuan ev tuşu da ekrana sıfır konumda
Sat, kurtul bence ya da dava aç diyeceğim ama kabul etmezler muhtemelen. Senin açtığını iddaa ederler.

Geçen sene s4 vardı yine servisten kaynaklı benzer problem olmuştu uğraşmadan satmıştım hemen bu sefer tüketici haklarında falan uğraşacağım biraz gücüm yettiğince,baktım çıkış yok satarım daha da Samsung garantili mal almam

kardeş maalesef samsung tüm telefonlarda aynı standardı tutturamıyor. aynı sorunlar s6 dada var. bazı seri nolu ürünler sorunlarla dolu. samsung alıyorsan bu riskleri de göze alacaksın. sendeki sorun büyük ihtimalle yapısal bir sorun ve servise göndersen de ısınmaya sorun yok deyip geri gönderiyorlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı