Samsung Note 6 Beklenmeli mi ?

  • Konuyu başlatan BuiX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1B

BuiX

Kilopat
Katılım
17 Aralık 2014
Mesajlar
179
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kolay gelsin sevgili Technopat kullanıcıları iOS tan sonra Android denemek istiyorum ve kararım S-Pen yüzünden Samsung Note serisi üzerinde kesinlik kazandı diyebilirim, geçen günlerde Note 6 ne zaman tanıtılır gibi bir konu açmıştım zaten şimdi ise Note 5 almalı mıyım yoksa Note 6 yı beklemeli miyim ? Sanırım 6 ay gibi bir süreye tekabül ediyor. Şu anda kullandığım cihaz iPhone 5s, çok fazla oyun oynamam, gün içerisinde özellik ile bir işim yok ise fazla kullanmam telefonu, ancak Note serisinden bir cihaz aldığımda bu değişecek biraz, çizim yapmayı düşünüyorum, belki oyun videoları çekmeye başlarım ancak kendi zevkim için, bu yüzden pil ömrü nasıldır kullanan arkadaşların düşünceleri önemli benim için. Fikirlerinizi bekliyorum.
 
Elinde olan telefon çok kötü bir telefon değil. Seni idare edeceğini düşünüyorum. Ancak ilk çıktığı zaman biraz pahalı olacaktır. Bütçe sorunu olmayacak ise beklemeni öneririm. Note serisi çok iyi bir seri bence.
 
Elinde olan telefon çok kötü bir telefon değil. Seni idare edeceğini düşünüyorum. Ancak ilk çıktığı zaman biraz pahalı olacaktır. Bütçe sorunu olmayacak ise beklemeni öneririm. Note serisi çok iyi bir seri bence.

iPhone 5S ten yana bir sıkıntım yok, şu ana kadar bir sıkıntı da çıkartmadı bana, ancak Android işletim sistemini de denemek istiyorum o yüzden böyle bir arayış içerisine girdim.
 
6 ay sonra fiyat olarak alınacak düzeylere gelir. Yani Eylül'ün sonu veya en geç Ekim'in başında fiyatları alınabilecek fiyatlara geriler. Bence kesinlikle beklemelisin.
 
Yani tavsiyeniz? Note 5 alınmalı mı yoksa beklemeli miyim? Şu anki cihazımdan yana sıkıntım yok.
Elindeki telefonu iyi seni idare eder, lakin ben daha yüksek hız istiyorum diyorsan al note 5 i ama beklemek isterseniz de önünüzde uzun bir zaman var.
 
Kendi fikrimi söyleyeyim ben olsam beklemezdim. 6 ay gibi bir süre beklemek insanı sıkabilir. Android deneyimi yaşamak istiyorsanız alabilirsiniz çok iyi bir telefon Note 5.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı