Samsung Note 8 vs iPhone 8 Plus

Art niyetlisin zaten, S3 filan hikaye diyen birinin söylemlerini ciddiye almak bile hata.

Ben sana iyi birisin dediğimde iyi biri olmadığın gibi bende art niyetli olamıyorum ne yazık ki...

Burada herkes tecrübelerinden bahsediyor. Kısacası benim ne düşündüğüme sen hiç karar veremezsin. :(

Art niyetlisin açık ve net, iftira ve yalan söylüyorsun, tecrübelerin palavradan ibaret. S6 modelinden beri Samsung firması üst seviye amiral gemilerinde 100 milyonlarca cihazdan daha fazla satış yaptı, bu kadar millet salak zaten kasan, donan telefon kullanıyor sana göre. Millet enayi mi? Bir sen akıllısın öyle mi? Yesinler tecrübeni.

Art niyetlisin açık ve net, iftira ve yalan söylüyorsun, tecrübelerin palavradan ibaret. S6 modelinden beri Samsung firması üst seviye amiral gemilerinde 100 milyonlarca cihazdan daha fazla satış yaptı, bu kadar millet salak zaten kasan, donan telefon kullanıyor sana göre. Millet enayi mi? Bir sen akıllısın öyle mi? Yesinler tecrübeni.

Okurken bile gülme krizine girdim. 100 Milyon? S6 ,S6 Plus, S7, S7 Edge, S8, S8+’ların toplam satış rakamını mı yazmak istedin? Kerem Enginar gibi Android sevenler bile S8’den bezmiş durumda. 2 Android yükseltmesi aldıktan sonra görüşürüz senle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam satış rakamı elbette, saçma sapan kılıflar arama. Görüşelim hodri meydan, aklınca Kerem Enginar Instagram uygulamasında çökme yaşadı diye video yapmış hemen sizin gibi çok bilmişler vay efendim Samsung kasıyor, donuyor palavraları ortaya atmaya başlamış. O sorunlar ise uygulamadan kaynaklı optimizasyon sorunlarıdır ayrıca, büyütülecek bir durum değil.

Toplam satış rakamı elbette, saçma sapan kılıflar arama. Görüşelim hodri meydan, aklınca Kerem Enginar Instagram uygulamasında çökme yaşadı diye video yapmış hemen sizin gibi çok bilmişler vay efendim Samsung kasıyor, donuyor palavraları ortaya atmaya başlamış. O sorunlar ise uygulamadan kaynaklı optimizasyon sorunlarıdır ayrıca, büyütülecek bir durum değil.

Tamam abi sen en iyisini biliyorsun.
Kaan Arlı’nın yanan ekranlı S8’i de Facebook’un yaptığı bir sorundan dolayı oldu, çok haklısın.

Amoled yanığı çıkması herkeste oluşacak sorunlar değil, bazı kullanıcılarda bu sorunlar çıkabilir, teknoloji şans işidir, önemli olan kronik sorun olup olmaması. SDN telefon incelemeleri konusunda vasat bir kanal, marka fanlığı ve taraflı inceleme yapıyorlar.

Amoled yanığı çıkması herkeste oluşacak sorunlar değil, bazı kullanıcılarda bu sorunlar çıkabilir, teknoloji şans işidir, önemli olan kronik sorun olup olmaması. SDN telefon incelemeleri konusunda vasat bir kanal, marka fanlığı ve taraflı inceleme yapıyorlar.

SDN’nin incelemelerini övmedim zaten. Son parlaklıkta aktif kullanan herkeste olabilecek bir sorun.

Note 8 güzel bir tercih olur. Düşünürseniz P10 ve Nokia 8 de olabilir. Nokia 8 hakkında çok bilgi sahibi değilim. Güzel bir cihaza benziyor. Monochrome da cabası. P10 konusuna gelirsek güzel bir cihaz. Yine Monochrome var. Güzel bir artı fotoğraf ile uğraşacaksanız. Büyük ekran istiyorsanız da Note 8 seçilebilir zaten. O fiyatta P10 Plus var, benim fikrim yok. Batarya konusuna gelirsek de, Nokia 8 10nm işlemciye sahip. P10 ise FHD ve EMUI verimli sayılır.

Ben sana iyi birisin dediğimde iyi biri olmadığın gibi bende art niyetli olamıyorum ne yazık ki...

Burada herkes tecrübelerinden bahsediyor. Kısacası benim ne düşündüğüme sen hiç karar veremezsin. :(
Tecrübe demişsin. Ben s3'ten başlayarak s8'e kadar bütün cihazları kullanmış birisiyim acaba neden senin söylediğin sorunlardan hiçbirini yaşamadım? Bence baya bildiğin bir markayı kötülemek için çabalıyorsun. Şuan kullandığım s7 bile ilk aldığım günden daha iyi bir şekilde çalışıyor. Onu bırak eskiden kullandığım s4 bile şuan sapasağlam çalışıyor. Lütfen yazdıklarını yazarken bir kez daha düşün.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı