Samsung Note 8 vs iPhone 8 Plus

Tecrübe demişsin. Ben s3'ten başlayarak s8'e kadar bütün cihazları kullanmış birisiyim acaba neden senin söylediğin sorunlardan hiçbirini yaşamadım? Bence baya bildiğin bir markayı kötülemek için çabalıyorsun. Şuan kullandığım s7 bile ilk aldığım günden daha iyi bir şekilde çalışıyor. Onu bırak eskiden kullandığım s4 bile şuan sapasağlam çalışıyor. Lütfen yazdıklarını yazarken bir kez daha düşün.

Marka fanboyluğunu acilen bırakmalısın, utanmasa s2’ye süper telefon diyeceksin.

8 kullanıyorum batarya konusunda hiç sıkıntı çekmedim A11 Bionic işlemcisi iyi iş çıkarmış. Yazılım desteği çok iyi 2 haftada bir güncelleme geliyor.

Kamera açısından 8 Plus'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Şunu söyleyeyim Android'den iOS'a geçiyorsanız zorlanabilirsiniz benim gibi ilk seferde çünkü o özgürlük iOS'ta yok maalesef. Note 8 de güzel bir cihazdır pişman etmez ikisi de.

Marka fanboyluğunu acilen bırakmalısın, utanmasa s2’ye süper telefon diyeceksin.
Neyin marka fanboyluğu acaba? Eğer tekrar bakarsan ben orada markaları övmüyorum, sadece senin dediğin gibi rezalet değildi diyorum. Ve şu konuda haklısın s2 zamanının en iyi telefonuydu.

S3-S4 dönemlerinde kasan, donan Samsung modelleri vardı, bunları savunan yok, o telefonlarda döneminin en iyi cihazları arasındaydı. Samsung S5 modelinden itibaren eski hantal arayüzden kurtuldu, S6 modelinden sonrada tasarım alanında radikal değişiklik yaptı. S2 de zamanının en iyi telefonuydu orası doğru ayrıca. Burada kimse o dönemde yaşanan Samsung sorunlarını görmezden gelmiyor, çıkıp yıl olacak 2018 sen hala Samsung kasıyor, donuyor dersen burada bir art niyet vardır, palavra vardır, yalan söylemek vardır. Tepkime gösterilmesi sana karşı gayet doğal. Hiçbir firma babanızın malı değil tarafsız şekilde yorumunu yapın. Kullandığınız markaları körü körüne savunmayın, marka düşmanlığı da yapmayın.

Okurken bile gülme krizine girdim. 100 Milyon ? S6,S69plus,S7,S7edge,S8,S8+’ların toplam satış rakamını mı yazmak istedin? Kerem Enginar gibi android sevenler bile S8’den bezmiş durumda. 2 android yükseltmesi aldıktan sonra görüşürüz senle.
Note 2 den beri Samsung kullanıyorum. Şuan S8 sahibiyim çıktığı günden beri şu güne kadar samsungta bir problem yaşamadım. Ayrıca S8 satış sayısı 107 milyondur. Samsung sitesine girip bakabilirsiniz. Ayrıca arkadaşın yanlış bilgilendirme ve dalga geçercesine yorum yazmasından dolayı cezalandırılmasını talep ediyorum.

Abim S8 kullanıyor, cihaz tık demiyor. Ne bir kasma ne bir donma. Amoled yanması denen bir şey yok. Karşılaştırmaya da gelirsek iPhone 8 plus hiç hiç fiyatını hak etmiyor ama Note 8 fiyatı baya düştü, ikisi arasında Note 8 öneriyorum. Fiyatı 3850-3900'e kadar düştü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında zor bir soru bu.
Kağıt üzerinde şu iyi bu iyi değil konu; sen hangisini istiyorsun hangi cihaz seni mutlu edecek.
Cihaz tecrübesi çok önemli.
Önemli olan diğer bir konu 5000 tl olan cihazı şuan H.B. 3299 tl.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı