Samsung panel alınır mı?

mentall

Decapat
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Merhaba, GamePower'ın Samsung VA panel monitörünü aldım. Sıfır ölü pixel garantisi vardı. İncehesap'tan aldım bu arada. Sizce bir sıkıntısı çıkar mı? Samsung panel alınır mı?

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Gamepower'ın Samsung VA panel monitörünü aldım. Sıfır ölü pixel garantisi vardı. İncehesap'tan aldım bu arada. Sizce bir sıkıntısı çıkar mı? Samsung panel alınır mı?

Teşekkürler şimdiden.

50 TL daha koyup kaliteli marka alınabilirdi fakat sorun çıkartacağını düşünmüyorum.

Merhaba, GamePower'ın Samsung VA panel monitörünü aldım. Sıfır ölü pixel garantisi vardı. İncehesap'tan aldım bu arada. Sizce bir sıkıntısı çıkar mı? Samsung panel alınır mı?

Teşekkürler şimdiden.
O markanın hangi monitörünü alacaksınız? Çünkü ben de GamePower 27inç monitörü almıştım sonra iade ettim bir kaç nedenden ötürü.

Samsung gerçekten çok iyi bir panel üreticisi. Elbette alınabilir.
Ancak, ben Gamepower gibi markaların Samsung'dan ucuz kaliteli panel aldığını düşünüyorum. Evet Samsung üretimi, ama kalite farklı.
Bu benim düşüncem, yanlış olabilir.
Bu arada, o monitör fiyatına göre gerçekten fena değildi. Yiğidi öldür, hakkını yeme.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı