2050MB-1000MB/s diye veriyor internette. Normalin nerdeyse 9 katı altında değerler. Gönderin.Samsung PM991 M.2 SSD kullanıyorum değerler bunlar, 2 sene garantisi var. Tedirgin oldum, yazma hızına ama sizler daha iyi bilirsiniz. Ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 869150
Değerler bunlar siz bilirsiniz ne durumda olduğunu.
Neredeyse 9 kat altında? 180 ile 1000 arasında 9 kat mı var 5 mi?2050MB-1000MB/s diye veriyor internette. Normalin nerdeyse 9 katı altında değerler. Gönderin.
Tamam işte, neredeyse 9 sayılırTesti yaparken arkadaki her şey kapalı mıydı? Değilse öyle test edin.
Neredeyse 9 kat altında? 180 ile 1000 arasında 9 kat mı var 5 mi?
110 MB/s olsa 9 kat sayılır hocam. 180'de 5 kat var. Sayıların aralarında çok fark yok ama çok fark ediyor. Şöyle demek gibi "25 MB/s internetin 9 katı 100MB/s'dir." kalıyor deyişiniz.Tamam işte, neredeyse 9 sayılır![]()
Ben 9 katı yazan arkadaşla dalga geçtim zaten110 MB/s olsa 9 kat sayılır hocam. 180'de 5 kat var. Sayıların aralarında çok fark yok ama çok fark ediyor. Şöyle demek gibi "25 MB/s internetin 9 katı 100MB/s'dir." kalıyor deyişiniz.![]()
Haaa.Ben 9 katı yazan arkadaşla dalga geçtim zaten![]()
2050MB-1000MB/s diye veriyor internette. Normalin neredeyse 9 katı altında değerler. Gönderin.
Yükleme ekranlarında okuma hızı geçerlidir hocam. Testi arkada her şey kapalıyken test eder misiniz?Hocam fakat SSD'ye Cyberpunk 2077 kurdum yükleme ekranı çok kısa sürüyor aklıma takılmışken sorayım oyunlardaki yükleme ekranlarında yazma hızı mı kullanılır okuma hızı mı kullanılır çünkü SSD 3 aylık zorlama vb bir şey yapmadım önceden vermesi gereken değeri veriyordu. Değerleri yanlış verdiğini varsayabilir miyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.