Samsung PRO SSD Windows Kurulum Sorunu 0xc0000005

Katılım
27 Eylül 2013
Mesajlar
4.306
Makaleler
6
Çözümler
12
Yer
İzmir-Alsancak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Fizikçi
Merhaba arkadaşlar dün 128GB Samsung PRO SSD aldım. Dün ilgilenmedim fakat bugün Windows 8.1 yükleyeyim dedim ama yükleme esnasında %88'de takılıyor ve 0xc0000005 hatası veriyor. Bende normal HDD'ye yükleyeyim dedim ve Windows 8.1'i normal Seagate harddisk'e kurdum.

Daha sonra Samsung'un programı olan Samsung Data Migration programını update yapıp kurdum. Program Windows'un bir klonu'nu oluşturdu ve SSD'ye ait J sürücüsüne Windows'u yedekledi. Şimdi ben Windows'u kurmuş mu oluyorum SSD'ye ? Sanki bilgisayar hızlandı gibi geldi bana ama bilgisayar 15 saniyede açıyor kendini, bana biraz uzun geldi.

Daha sonra Samsung Magician programını kurdum ve firmware update yaptım SSD'ye. Acaba tekrar deniyeyim mi Windows kurmayı? @Recep Baltaş senin bir bilgin var mı bu konu hakkında?
 
Denedim ama yine aynı sorun var. 8.1.1'i denemedim, denerim fakat Windows7 kurabildim SSD'ye.

Benim eski bir harddiskim var, o arada sırada bir görünüp bir kayboluyordu. Sanırım geç açılma problemi ondan oluyormuş, onu çıkarınca daha hızlandı sistem. Problemim kısmende olsa çözüldü sayılır, sağol.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı