Samsung S20+ alınır mı?

Arkadaşlar herkese selam, aktif olarak S10+ kullanıyorum ve telefondan genel olarak memnunum. Eniştem telefoncu gruplardan özel olarak 1000-2000 TL farkla S20+ getirtebilir. S10+'ı satarak S20+'a geçmeyi düşünüyorum. Sizce S20+ geçilir mi?

Üstüne 1000-2000 verecekseniz değer.

Arkadaşlar herkese selam, aktif olarak S10+ kullanıyorum ve telefondan genel olarak memnunum. Eniştem telefoncu gruplardan özel olarak 1000-2000 TL farkla S20+ getirtebilir. S10+'ı satarak S20+'a geçmeyi düşünüyorum. Sizce S20+ geçilir mi?

Yani vereceğin para ve alacağın kalite önemli eskisinden iyi bir kalite yakalayacağın kaçınılmaz.

Son düzenleme:
S10+’dan memnunsanız ama S20+’ya 1000-2000 TL farkla geçmeyi düşünüyorsanız, geçiş yapmak değerlendirilebilir. S20+, S10+’a göre daha iyi performans, geliştirilmiş bir kamera sistemi ve artırılmış özellikler sunuyor. Taste Local Flavors. Ancak S10+’ınız ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa ve mevcut özellikleri yetersiz gelmiyorsa, daha büyük bir güncelleme fırsatını beklemek isteyebilirsiniz. Neyin sizin için en önemli olduğunu değerlendirip, S20+’nın ekstra özelliklerinin maliyeti haklı çıkarıp çıkarmadığını karar verin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı