Samsung S20 FE SD alınır mı?

Arkadaşlar internetten aldığım için daha kılıf ve koruyucu cam taktıramadım şu an işteyim, cebimde bozuk para varmış telefonda anlamadığım şekilde ekranda çizikler var büyük ihtimal bozuk paradan oldu. İlk geldiğinde ön ekranda jelatin koruyucu cam oluyor mu? :( Umarım oluyordur yoksa ekranda çizikler mevcut.

@Blackburnxxx
@BERWAR
@toomanynights
 
5600'e almadım bir hafta önce şimdi baya zamlanmis. Redmi Note 10 Pro aldım 4800'e. Bütçe kısıtlıysa bu telefonu da düşünebilirsiniz. İşlemci yönünden tabi ki 860 732G ile kiyaslanmaz ama oyun oynama gibi bir zevkiniz yoksa tatmin edici performansı var.
 
@Taspar koruyucu cam var diye biliyorum ama yoksa da canını sıkma garantisi var bedava degiştiriyorlar ekranı diye biliyorum.
Evet hocam önde koruyucu ince camı varmış.

Hiçbir yerde kılıf bulamadım şeffaf. Cam koruyucu da X ile başlayan bir marka önerdiler en iyisi bu diye ama şimdilik almadım.

Spigen markada internette şu an stokta yok gözüküyor sadece şunu bulabildim bu da düz S20 yazıyor acaba FE ile uyumlu olur mu? Sizlerin kılıf ve ekran cam koruyucusu için önerisi var mıdır?

 

Geri
Yukarı