Samsung S21 FE vs S22 vs S23 FE

Bütçe
26000

elraeenn

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
İyi bayramlar herkese. Telefon almayı düşünüyorum. Samsung marka olmak zorunda. Bütçe maksimum 26 bin TL civarı. Daha çok oyun oynayacağım. POCO F5 gibi markalar yerine sadece Samsung olmalı. Bu üçlüden hangisi daha iyi oyun performansı verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bayramlar herkese. Telefon almayı düşünüyorum. Samsung marka olmak zorunda. Bütçe maksimum 26 bin TL civarı. Daha çok oyun oynayacağım. POCO F5 gibi markalar yerine sadece Samsung olmalı. Bu üçlüden hangisi daha iyi oyun performansı verir?

1-2 aylık temiz S23 bulunursunuz o paralara öyle de değerlendirebilirsiniz.

27-28k fiyatlarına S23 vardı. Ona çıkarsanız iyi olur. Bunlar arasından S23 FE ve S22 alınır. S22 bir tık daha premium bir cihaz, S23 FE'nin bataryası daha iyi. İşlemci ve kamera yönleriyle benzer cihazlar.

S22'nin pili yoğun kullanımda birden fazla şarj ister ancak S23 FE'ye göre daha premium, daha küçük bir cihazdır ve daha iyi bir telephoto sensörü barındırır. S23 FE ise kendi öznelinde gayet premium olsa da S22'ye nazaran daha az prestijli bir deneyim sunar, pil performansı daha iyidir ve ekranı daha büyüktür. Seçim size kalmış.

Son düzenleme:

S23'e çıkın. Çıkamazsanız üçü arasından s22.

S22'nin pili yoğun kullanımda birden fazla şarj ister ancak S23 FE'ye göre daha premium, daha küçük ve daha iyi bir telephoto sensörü barındırır. S23 FE ise kendi öznelinde gayet premium olsa da S22'ye nazaran daha az prestijli bir deneyim sunar, pil performansı daha iyidir ve ekranı daha büyüktür. Seçim size kalmış.

Çok teşekkürler hocam.

Direkt oyun oynarım dersen S23 FE, oynamam dersen S22.

Oyun oynarım ama FPS bağımlısı değilim. Bana s 22 daha cazip geldi bilmiyorum.

S23'e çıkın. Çıkamazsanız üçü arasından s22.

S23'e çıksam konuyu açmam zaten hocam. Ama bana S22 daha cazip geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı