Samsung S22 vs iPhone 13

mehmed94

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu ikisi arasinda kaldim. Hangisini alayim? Fiyatlar aynı. Fiyat onemli değil. Kamerası daha iyi olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aradaki farkın verilebileceğini düşünüyorum zaten konu sahibi fiyat önemli değil demiş. Pil olarak arada uçurum var neredeyse. Kamera olarak S22 bazı konularda daha iyi duruyor olabilir ancak “sürekli” en optimal kamera deneyimi istiyorsanız 13 bence daha iyi. İkisi de tercih edilebilir. Uzun kullanım, stabil performans ve çekilen görüntülerin daha optimize sosyal medyada paylaşımı konusunda iPhone rakipsiz. Bunları düşünerek tercih yapın hocam.

Merhaba arkadaşlar. Bu ikisi arasinda kaldim. Hangisini alayim? Fiyatlar aynı. Fiyat onemli değil. Kamerası daha iyi olsun.

Tabii ki de iPhone 13. yıllarca sorunsuz bir şekilde stabil bir telefon mu kullanmak istersin yoksa birkaç sene sonra stabilliğini kaybetmeye başlayan bir telefon mu? Aradaki 4300 TL'lik farkıda bence hakkediyor kendi yorumum. 4300 TL'lik farkıda vermek istemiyorsanız 12 modeline yönelin. Apple fanboyu değilim ancak ekonomisi çok da iyi olan bir ülkede yaşamıyoruz, bir kere iyi para verin yıllarca cebinizden para çıkmasın. Yine de sizin tercihiniz hocam.

Son düzenleme:
Genelde Samsung tercih ederim, hatta çoğu zaman. Fakat S22'ye olumlu bakmıyorum, S22 serisini sırf S22 Ultra için çıkartmışlar resmen. Bu iki cihaz arasındaysanız iPhone 13 tercihiniz olmalı.

Yanlış bilgi
Kamera olarak S22 biraz daha iyi. Donanım, performans ve batarya olarak ise 13 daha iyi.

Fiyat ve ekran olarak ise S22 daha iyi. İki model arasında 4600 TL fark var. Aradaki farka 13 alınmaz.
Kamera konusundan İphone'un üstünde telefon yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı