Samsung S22 vs iPhone 13

O video konusunda hocam, genel olarak kamera diyemeyiz buna. S22 serisi gayet güzel kameraya sahip, özellikle S22 Ultra daha iyi bile diyebilirim iPhone 13 serisindeki telefonların bazılarından.

Buradan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzle hocam Apple'ın kamera yazılımı çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera konusundan İphone'un üstünde telefon yok.
Bilmediğin konular hakkında yorum yapma. IPhone'dan kamera olarak bir sürü iyi cihaz var, özellikle fotoğraf tarafında.

O video konusunda hocam, genel olarak kamera diyemeyiz buna. S22 serisi gayet güzel kameraya sahip, özellikle S22 Ultra daha iyi bile diyebilirim iPhone 13 serisindeki telefonların bazılarından.
S22 serisi video tarafında da çok iyi. S21 Ultra modeli bile kamera olarak 13 serisiyle yarışıyor birbirlerinin rakibi olmasalar bile.

Burdan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izle hocam apple'ın kamera yazılımı çok iyi

Şahsen yanımda kamera taşımayayım, akıllı telefonumdan videolarımı çekeyim deseydim iPhone 13 serisi tercih ederdim. Fakat genel bir kamera kullanımı söz konusu olsaydı, yani fotoğraf veya video fark etmeksizin kullansaydım bir telefonu aynı şekilde kamera taşımayayım, yanımda bir telefonum olsun her şeyi çekebilsin diyerek, kesinlikle S22 Ultra tercih ederdim. Karşılaştırdığımız cihazlar S22 Ultra ve iPhone 13 Pro Max değil, karşılaştırdığımız cihazlar S22 ve iPhone 13. Ben bu iki cihaz arasında iPhone 13 tercih ederdim, ama eğer deseydiniz ki S22 Ultra mı iPhone 13 Pro Max mi, ben S22 Ultra tercih ederdim. S22 Ultra ve iPhone 13 Pro Max tercih meselesi, fakat S22 ve iPhone 13 dersek kapışırlar ve ben yine iPhone 13 derim kesinlikle.

Kamera konusundan IPhone'un üstünde telefon yok.

Katılıyorum. Kağıt üstünde iyi telefonlar var megapiksel olarak değerlendirirsek tabii, ancak lens kalitesi kötü olduktan sonra megapiksel pek de işimize yaramıyor. :D sosyal medyada Android tarafında kalite düşüyor maalesef, bu konuda iPhone daha üstün.

sosyal medyada Android tarafında kalite düşüyor maalesef, bu konuda iPhone daha üstün.
S22 Ultra modelinde artık böyle bir sorun yok. Instagram'daki detay kaybı uygulama ve telefon geliştiricisi arasındaki uyuşmazlıktan geliyor.

Kamera konusunda Iphone'dan daha iyi telefon yok demek açık ve net şekilde yanlış bilgidir.

Her sene kamera konusunda liderlik değişir. Kamera sektörüne yön veren firmalar Samsung, Huawei, Google ve Apple. Xiaomi'nin ve Vivo'nun bazı telefonları kamera konusunda çok iyi. Örneğin Mi 11 Ultra, Vivo X70, X80 serisi de geldi ayrıca.

S22 Ultra modelinde artık böyle bir sorun yok. Instagram'daki detay kaybı uygulama ve telefon geliştiricisi arasındaki uyuşmazlıktan geliyor.

Kamera konusunda IPhone'dan daha iyi telefon yok demek açık ve net şekilde yanlış bilgidir.

Her sene kamera konusunda liderlik değişir. Kamera sektörüne yön veren firmalar Samsung, Huawei, Google ve Apple. Xiaomi'nin ve Vivo'nun bazı telefonları kamera konusunda çok iyi. Örneğin mi 11 Ultra, vivo X70, X80 serisi de geldi ayrıca.

Bu anlattıklarını zaten biliyorum dostum, ben iPhone bütün telefonlardan üstün demedim dikkat edersen, sadece Instagram'daki kalite kaybından söz ettim ve bu konuda daha üstün olduğunu söyledim. S22 Ultra'da bu olayı daha yeni düzelttiler sizce de geç kalınmadı mı? O kadar sene bir kitle edin ürün pazarla bu gibi sıkıntıları yıllar sonra düzelt :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı