Aynı sorunu Samsung cihazda yaşadım birkaç hafta önce.
Araştırdığıma göre Samsung accounts cihaza bağlı ise açılabilme ihtimali var ama bende olmadığı için detaya inmedim.
Teknik servis sıfırlama işlemi gerektiğini söyledi, sıfırdan yazılım attım başka çözüm yok.
Servise gönderilmem istendi. Ankara'da yer söylediler . Bana çok uzak. İlçemdeki telefoncuya vermek zorunda kaldım hemen halletti.Hocam sıfırlayamıyorum telefonu tamamen kapatmak için şifremi istiyor Samsung accountstan da olmuyor o eskidendi nasıl sıfırdan yazılım attınız her şeyim yedekli zaten.
Servise gönderilmem istendi. Ankara'da yer söylediler. Bana çok uzak. İlçemdeki telefoncuya vermek zorunda kaldım hemen halletti.
Hocam sıfırlayamıyorum telefonu tamamen kapatmak için şifremi istiyor Samsung accountstan da olmuyor o eskidendi nasıl sıfırdan yazılım attınız her şeyim yedekli zaten.
Maalesef evde yapmak özelikle önceden bilgi olmadan biraz sıkıntı olabilir.Anladım acaba evde şu an halledemez miyim biraz daha cevap gelmesini bekleyeceğim olmadı bende öyle yaparım çok teşekkürler.
Hocam Google "cihazımı bul" uygulamasına girip sıfırlayabiliyorsun. Ben öyle yapmıştım.
Bu yol ile halloldu mu?Teşekkürler hocam buldum hayırlı akşamlar.
Bu yol ile halloldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.