serdar k.
Megapat
@kopkeliekmek, sen sağ ol. Bu nasıl bir at gözlüğü ki, gerçekleri göremiyorsun?
Hocam bana niye kızdınız ya.
@kopkeliekmek, sen sağ ol. Bu nasıl bir at gözlüğü ki, gerçekleri göremiyorsun?
Sana 1 aydır kullandığımı söylüyorum. Ön siparişten 1 ay öncesine kadar da Ultra modelini kullandığımı söylüyorum. Üstüne internette tonla test videosu var açın izleyin.Kullanmadığım demedim ki? Kuzenim telefonunu bir gün kullanma fırsatı buldum. Ayrıca ben demedim ki hemen aldık ben kullandım diye? Beraberdik ve telefonları 1 günlüğüne takas yaptık.
1 gün kullanmak kullanmak mı? Gözümüz kapalı telefon önermiyoruz. Kullanıyoruz ve testlere bakıyoruz. Her telefonu da kullanıp öneremeyiz zaten.13 nerede 8 saat SoT veriyor? Eşimde var benden az SoT alıyor? Olayın mAh değeri ile alakası yok, verimliliğine bağlı ve 8 gen 2 çok verimli. Eğer dediğin gibi olsa S22 Ultranın S23'ü batarya testinde geçmesi gerekir ama öyle değil. Olay MP ile de alakalı değil. Açın test izleyin Allah aşkına. Kaldı ki kimse burada 13 kötü demedi. Herkes S23'ün daha iyi olduğunu söyledi. Yazmışsın kağıt üstünden bakıp söylüyorsunuz diye en sonda da satış değerlerinden dolayı 13'ü övmüşsün. Ne diyeyim?Burada arkadaş hemen yargılamış. Ben cihazı kullandım dostum. Asıl siz gözünüz kapalı cihaz önermeyi ne zaman keseceksiniz? iPhone 13 kötü değil diyorum hale S23 diye dayatıyorsunuz. Kimse iPhone 13'ün çok rahat 8 saat ekran açık süresi verdiğinden bahsetmiyor bile. Açıyorsunuz kağıt üzerinde bakıyorsunuz mAh değeri yüksek mi? Yapıştır daha iyi. RAM fazla mı yapıştır daha iyi. Kamera MP fazla mı yapıştır daha iyi. Sadece manzara çekilerek kamera kıyaslanmaz. Boşuna iPhone'lar bu kadar satılmıyor.
İyi sosyaller. Konu daha önce açılmış fakat güncel yorumları merak ettim, ayrıca ikisinden birini tercih edeceğim gibi görünüyor. Ne düşünüyorsunuz?
S23 net. Kendim de kullanıyorum sorun varsa cecaplayabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.