Samsung S23 vs iPhone 13

Öyle bir şey yok. Kullanmadığın cihaza yorum yapma. En azından birkaç test izlesen yorumunun yanlış ve bilgisizce yapıldığını görürdün.
@kopkeliekmek Hem cihazı kullanmamışsın hem de yorum yapıyorsun. Bir günlük kullanımla bu kadar yorum yapmak şaşırtıcı. Cihaz ısınıyor demişsin. Kuzenine ilk aldığın zaman telefon kurulduktan sonra güncellemeler yapıyor. Mutlaka ısınacaktır. S21FE kullanıyormuşsunuz. 120Hz çok şarj yiyor demişsiniz. Tabii ki 120 Hz, 60'a göre biraz fazla şarj tüketecektir ama S21FE'nin içinde bulunan malzeme farklı, bundaki malzeme farklı. Yani sizin yorumunuz nereden tutsan mantıklı değil. Bir de katılmıyorum demişsiniz.

Arkadaslar, konuyu bu kadar uzatmak cok mantiksiz. iPhone 13, n'olursa olsun S23'un kopegi olamaz. SoC noktasinda GPU'da %60 farkla Gen 2 onde, CPU'da Gen 2 prime cekirdeginin %100'unu kullanmadan, 2 watt daha az tuketerek A15'in verdigi multi core puanini veriyor.

Kameraya deginmiyorum bile, testleri izlemek bedava.

Ekran Görüntüsü (34).png

Ekran Görüntüsü (35).png

Su anda iPhone 12 kullaniyorum, daha once S10+ ve S21 FE kullandim. OneUI, ekosistem el verisliligi disinda kesinlikle iOS'u aratmaz.

Katılmıyorum. Kuzenime aldık ve bizzat gün içerisinde gözlemledim. Bilgisiz falan demen hoş değil. 120Hz hiç verimli değil. Kabullenin bunu.

Snapdragon 8 Gen 2 olduğundan dolayı S23 tercih ediliyor ve bu kadar tutuldu.
Ve kamera konusunda gerçekten çok başarılı S23 serisi.
S23 Plus kullanıyorum pil konusunda daha şanslıyım.
Ayrıca 120 Hz'den 60'a düşürme özelliği de sadece Android telefonlarda var.
Apple da böyle bir özellik yok.

Snapdragon 8 Gen 2 olduğundan dolayı S23 tercih ediliyor ve bu kadar tutuldu.
Ve kamera konusunda gerçekten çok başarılı S23 serisi.
S23 Plus kullanıyorum pil konusunda daha şanslıyım.
Ayrıca 120 Hz'den 60'a düşürme özelliği de sadece Android telefonlarda var.
Apple da böyle bir özellik yok.
Ekran süreniz nasıl hocam?

Ahahahah. Her zaman aynısı. Ne zaman Apple desem herhangi bir forumda hemen android'ci tayfa atlıyor. Apple'ın çok satmasının sebebi var. Millet telefonunu sadece manzara çekmek için almıyor loş ışıkta ön kamera açın bakalım S23'ün performansı nasılmış? Tartışmak istemiyorum hacı ben. İkisi aşağı yukarı aynı telefon. İsteğe bağlı durum apple ve samsung burada. Özellik olarak çok bir fark yok. iPhone 13 kötü bir cihaz değil ama S23'te fiyatını hak etmiyor. 30K verilmez o cihaza.

En fazla %85'e kadar şarj ediyorum.
Pili korur özelliği açık sürekli.
120 Hz açık olarak kullanırken şu şekilde;
Sabah 07:30-16:20 %85 şarj ile evden çıkıyorum %50 şarj ile günü çıkarıyorum.
Teşekkür ederim.

Ahahahah. Her zaman aynısı. Ne zaman Apple desem herhangi bir forumda hemen android'ci tayfa atlıyor. Apple'ın çok satmasının sebebi var. Millet telefonunu sadece manzara çekmek için almıyor loş ışıkta ön kamera açın bakalım S23'ün performansı nasılmış? Tartışmak istemiyorum hacı ben. İkisi aşağı yukarı aynı telefon. İsteğe bağlı durum apple ve samsung burada. Özellik olarak çok bir fark yok. iPhone 13 kötü bir cihaz değil ama S23'te fiyatını hak etmiyor. 30K verilmez o cihaza.
Androidçi tayfayla hiçbir alakası yok. Siz kullanmadığınız telefon hakkında bir genelleme yaparak insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Teşekkür ederim.

Androidçi tayfayla hiçbir alakası yok. Siz kullanmadığınız telefon hakkında bir genelleme yaparak insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Kullanmadığım demedim ki? Kuzenim telefonunu bir gün kullanma fırsatı buldum. Ayrıca ben demedim ki hemen aldık ben kullandım diye? Beraberdik ve telefonları 1 günlüğüne takas yaptık.
@kopkeliekmek Hem cihazı kullanmamışsın hem de yorum yapıyorsun. Bir günlük kullanımla bu kadar yorum yapmak şaşırtıcı. Cihaz ısınıyor demişsin. Kuzenine ilk aldığın zaman telefon kurulduktan sonra güncellemeler yapıyor. Mutlaka ısınacaktır. S21FE kullanıyormuşsunuz. 120Hz çok şarj yiyor demişsiniz. Tabii ki 120 Hz, 60'a göre biraz fazla şarj tüketecektir ama S21FE'nin içinde bulunan malzeme farklı, bundaki malzeme farklı. Yani sizin yorumunuz nereden tutsan mantıklı değil. Bir de katılmıyorum demişsiniz.
Burada arkadaş hemen yargılamış. Ben cihazı kullandım dostum. Asıl siz gözünüz kapalı cihaz önermeyi ne zaman keseceksiniz? iPhone 13 kötü değil diyorum hale S23 diye dayatıyorsunuz. Kimse iPhone 13'ün çok rahat 8 saat ekran açık süresi verdiğinden bahsetmiyor bile. Açıyorsunuz kağıt üzerinde bakıyorsunuz mAh değeri yüksek mi? Yapıştır daha iyi. RAM fazla mı yapıştır daha iyi. Kamera MP fazla mı yapıştır daha iyi. Sadece manzara çekilerek kamera kıyaslanmaz. Boşuna iPhone'lar bu kadar satılmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı