Samsung S23 vs iPhone 13

Android işletim sistemi iOS gibi kısıtlayıcı değildir 3. parti program kullanmanıza izin verir bunlarda sistemde sorun oluşturabilir ayrıca Google Play de o kadar denetli değil iOS cihazlarda App Store'daki uygulamalar telefonu çökertmeyeceği onaylanan uygulamardır.

Apple kullanıcıları genelikle ücretli veya reklamlı her şey için para öder. Fakat Android kullanıcılarının çoğu ücretli uygulamalar için bile para vermez APK indiririr.
Ayrıca Apple kullanıcıları genelikle destek bitince telefonu değiştirir. Android kullanıcıları ise Custom ROM kurar ve kullanmaya devam eder.😎
Kısacası bir tarafta kontrol Apple'ındır bir tarafta ise kontrol sendedir.
(Kesinlikle yasal olmayan Android uygulamalarını APK veya başka şekilde kullanmanızı tavsiye etmiyorum ve hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum. Kısacası bütün sorumluluk size aittir.)

Son düzenleme:
Hocam Android zaten o kadar övülecek bir sistem değil Android doğru cihazlara kurulduğunda iOS stabilitesi verebilir.

Kısaca cihaz olarak S23, iPhone 13'ten kat kat daha iyi fakat ben yazılım vb. diğer konular olduğu için Apple'ı tercih ederim. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Apple kullanıcıları genelikle ücretli veya reklamlı her şey için para öder. Fakat Android kullanıcılarının çoğu ücretli uygulamalar için bile para vermez APK indiririr. 😎 aramızdaki fark bu.

Evet her uygulamanın APK'si var ücretsiz indirebiliyorsunuz bir de bunun yasal olması ayrı konu.

Diğer şikayetleriniz nedir hocam, Android ne yapmış ola ki; bu kadar eziyet çektiniz?

Siz neden eziyet çekmediniz Android'ten?

Android'den tek şikayetim optimizasyon bu da üreticilerin suçu saf Android gayet akıcı çünkü.

Diğer şikayetleriniz nedir hocam, Android ne yapmış ola ki; bu kadar eziyet çektiniz?

Hocam scooter sürerken çökmüştü boşuna Scooter'a kaç para bayılmıştım onu hatırlıyorum mesela :D, sürmediğim 40 dakika için para ödemiştim. Yani daha çok var dışarıda kaybolduğum zaman çöktü birkaç kere fakat cihazda sorun yoktu çünkü farklı cihazlarda oluyordu genelde. Samsung kullanmadım ona bir şey diyemem fakat Samsung'un daha iyi oldugunu belirttim konuda.

Hocam scooter sürerken çökmüştü boşuna Scooter'a kaç para bayılmıştım onu hatırlıyorum mesela :D, sürmediğim 40 dakika için para ödemiştim. Yani daha çok var dışarıda kaybolduğum zaman çöktü birkaç kere fakat cihazda sorun yoktu çünkü farklı cihazlarda oluyordu genelde. Samsung kullanmadım ona bir şey diyemem fakat Samsung'un daha iyi oldugunu belirttim konuda.

Hocam bu Android'in suçu değil ki bu üreticilerin suçu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı