Samsung S23'mü iPhone 13 mü?

iPhone 13 optimizasyon anlamında çok daha başarılı ekranda 60 Hz sizi rahatsız etmeyecek ise alınabilir.

Ablamda var. Bende de S23 var. Benim telefon ezip geçiyor.

S22 plus düşündünüz mü hocam?

İşlemcisi kronik sorunlu.

Ben plus demiştim batarya konusunda daha iyi :).
Yine de kötü. S22U bile S23'ü zor alıyor o konuda. Hatta bazı testlerde alamıyor.

Bataryada plus modeli üzmez diye düşünüyorum. Hem s23 serisinde aman aman bir yenilik yok insanlar hala s20fe alıyor mesela. İlla da en yenisine gerek yok bence.

Nasıl yenilik yok? 8 Gen 2 işlemcilerde kronik problemler çözüldü. Bataryası çabuk biten ve ısınan telefonlar artık yok.

Ablamda var. Bende de S23 var. Benim telefon ezip geçiyor.

Şikayetin falan oldu mu telefonda? Kaç aydır kullanıyorsun uzun kullanımda bataryada ve performansta kayıp yaşadın mı? Bir de teknik servise gönderdin mi gönderdiysen kaç günde getirdiler ve memnun kaldın mı?(Xiaomi Mi 10T Pro'yu göndermiştim 2 ay bekledim. Yeni telefon gönderdiler fakat o da sim okumadı. 4 5 kez götürdüm telefonu 7 aydır zorluk çekiyorum o yüzden teknik servis benim için önemli

Şikayetin falan oldu mu telefonda? Kaç aydır kullanıyorsun uzun kullanımda bataryada ve performansta kayıp yaşadın mı? Bir de teknik servise gönderdin mi gönderdiysen kaç günde getirdiler ve memnun kaldın mı?(Xiaomi Mi 10T Pro'yu göndermiştim 2 ay bekledim. Yeni telefon gönderdiler fakat o da sim okumadı. 4 5 kez götürdüm telefonu 7 aydır zorluk çekiyorum o yüzden teknik servis benim için önemli

Hiçbir şikayetim olmadı. 2 ay falan oluyor alalı. Bataryada ilk gün sıkıntı yaşadım ancak optimize olduktan sonra hiçbir sorun kalmadı. Teknik servise götürmedim hiç. En iyi yani 120Hz tazeleme hızı. 60Hz telefon görünce gözlerim acıyor diyebilirim.

Nasıl yani ilk gün kötü mü oluyor daha sonra mı tam verim alıyoruz?

Hiçbir şikayetim olmadı. 2 ay falan oluyor alalı. Bataryada ilk gün sıkıntı yaşadım ancak optimize olduktan sonra hiçbir sorun kalmadı. Teknik servise götürmedim hiç. En iyi yani 120Hz tazeleme hızı. 60Hz telefon görünce gözlerim acıyor diyebilirim.

S22 plus düşündünüz mü hocam?
S23 alabiliyorken almasın. 8 Gen 2 ve daha iyi kameradan vazgecmemeli. Üstelik S23 batarya süresinde de daha başarılı.

Nasıl yani ilk gün kötü mü oluyor daha sonra mı tam verim alıyoruz?
Bataryanın tabiri caizse alışma süreci var. Zamanla optimize oluyor ve daha kullanışlı hale geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı