Samsung S23U vs iPhone 15

Okuduğunu anlayabiliyor musun dostum? Adam bir kez alacağım değiştiremem diyor. Kendi kullandığım telefon ve 46K ya değmez diyorum. Ya server kayıtlı alsın ya da aklı IPhone'da ise onu alsın. S23 her yönden daha üstün cihaz. İnsanlara yardım ediyoruz, saçma sapan cevap veriyorsunuz.

Sen anlayıp yorum yapabilsen böyle bir yorumu en başta yapmazdın. Alayım değer kaybetmesin diye mi sormuş adam. Kimin yorumu saçma sapan belli oluyor.

Yok hocam önce kişisel olarak düşünce belirttim, sonra da S23U dedim ki her türlü daha mantıklı. S23 13-14 rakibiyken Ultra, 15'i yer.

Tamamdır.

Bu zamana kadar hep Samsung kullandım kulaklık saat tablet vs. ekosistemde Samsung aslında karar vermiştim S23u alacaktım ama dun aksam arkadaslarla otururken birisi o kadar para samsunga verilmez, iPhone al hem deger kaybetmez hem de uzun omurlu ileride yavaslamaz dedi. Ben de kullanmadigimdan cok merak ediyorum açıkçası ama üniversiteye gidecegim icin begenmezsem degistirme imkanim da olmayacak. Sizce iOS kullanmasam çok şey kaybeder miyim?

S23 Ultra der susarım. Kimisi 15 Pro ile denk görüyor cihazı o kadar iyi.

Sen anlayıp yorum yapabilsen böyle bir yorumu en başta yapmazdın. Alayım değer kaybetmesin diye mi sormuş adam. Kimin yorumu saçma sapan belli oluyor.

Tamamdır.

Kardeşim sen okuduğunu anlamıyor musun? Adama çevresi Samsung'a o kadar para verilmez demiş. Ne yazmışım orada? Evet verilmez o yüzden alacaksan server kayıtlı al. O kadar para vereceksen de iPhone al.
Samsung 40-50k verilip alınacak cihaz değil, değmez kendim kullanıyorum. İlla alacaksan kayıtlı al. Samsung daha iyi telefon, IPhone'da daha iyi değer koruyor. Arkadaşa istediği telefonu halihazırda kullanan biri olarak yardımcı olmaya çalışıyorum. Senin gibiler de her gördüğüne salça oluyor. Boş yapmana gerek yok devam et.

Kardeşim sen okuduğunu anlamıyor musun? Adama çevresi Samsung'a o kadar para verilmez demiş. Ne yazmışım orada? Evet verilmez o yüzden alacaksan server kayıtlı al. O kadar para vereceksen de iPhone al.
Samsung 40-50k verilip alınacak cihaz değil, değmez kendim kullanıyorum. İlla alacaksan kayıtlı al. Samsung daha iyi telefon, IPhone'da daha iyi değer koruyor. Arkadaşa istediği telefonu halihazırda kullanan biri olarak yardımcı olmaya çalışıyorum. Senin gibiler de her gördüğüne salça oluyor. Boş yapmana gerek yok devam et.

Bende bu ikilemdeyim Türkiye piyasası olarak bakarsak S23 Ultra alınmaz mı diyorsun kullanıcı olarak? Kayıtlı filan işine giremem çünkü.

Ben gayet iyi anlıyorum ama senin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. O kadar para vereceksen iPhone al demek ne kadar mantıklı???? Apple verdiğin parayı hak etmiyor. Yarısı fiyatına Samsung al 10 katı performans verir sana. Hangi mantıkla hala inatlaşarak konuşmaya devam edebiliyorsun gerçekten enteresan. Sana Allah'tan şifa diliyor ve iyi günler diyorum.

Arkadaşlar telefonu aldigim an aklımda satmak gibi bir durum yok bayağı uzun bir süre ayrıca şu değer koruma konusuna EasyCep'ten baktım en basit satacak olsam diye S23u için 23K iPhone 15 için 29k fiyat teklif ediyorlar arada zaten 5klık bir fark var alırken o yuzden iki telefon arasinda ucurum bir deger kaybi yok gibi gorunuyor. Benim şu an sadece merak ettigim S23u daha ne kadar guncelleme alır al guncellemelerinj alacak diye biliyorum.

Arkadaşlar telefonu aldigim an aklımda satmak gibi bir durum yok bayağı uzun bir süre ayrıca şu değer koruma konusuna EasyCep'ten baktım en basit satacak olsam diye S23u için 23K iPhone 15 için 29k fiyat teklif ediyorlar arada zaten 5klık bir fark var alırken o yuzden iki telefon arasinda ucurum bir deger kaybi yok gibi gorunuyor. Benim şu an sadece merak ettigim S23u daha ne kadar guncelleme alır al guncellemelerinj alacak diye biliyorum.

Ben yurt dışında yaşıyorum. Burada iphone fiyatları ile Samsung fiyatları neredeyse aynı. Geçen yıl S23+ aldım. iphone 14 Pro ile arasında çok cüzi fiyat farkı vardı. Kendim İphone tercih etmediğim için S23+ aldım . Samsung Türkiye'ye özel fiyatlandırma yaptığı için en alınabilir cihaz Samsung oluyor.
Sizin yerinizde olsam okadar para verip te düz model iPhone kesinlikle tercih etmezdim.
S23Ultra, inanılmaz iyi kamerası, kalemi, ekranı, performansı olarak
her türlü düz İphone 15 ten üstün

Son düzenleme:
Yapay zeka alacak S23U.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı