Samsung S24 Ultra mı mi 14 Ultra mı?

Yusuf014747

Femtopat
Daha fazla  
Baslitada gördüğünuz gibi Samsung S24 Ultra mi mi 14 Ultra mi almalıyım? Benim fikrim mi 14 Ultra daha güzel geliyor sizce ne almalıyım?

Baslitada gördüğünuz gibi Samsung S24 Ultra mi mi 14 Ultra mi almalıyım? Benim fikrim mi 14 Ultra daha güzel geliyor sizce ne almalıyım?
S24 ultrayı kalem istiyorsan ve fazla güncelleme aldığı için seçebilirsin, 14 ultra kamera , donanım ve performans olarak S24 ultradan iyidir, Redmi note gibi dandik bir seri ile Mi serisini karşılaştırmayın.

14U performans ve kamera olarak S24U'dan bir tık önde. S24U ise yazılım ve arayüz olarak 14U'dan önde. Fakat aralarında 10 bine kadar bir fiyat fark var. Benim tercihim hem tasarımı hem de fiyatının daha ucuz olmasından dolayı S24U olur. Ayrıca Xiaomi Mi 12'i 1.5 yıldır kullanıyordum. Donma veya kasma gibi sorunları hiç yaşamadım. Sen de yaşamazsın. Bazı dallamalar sadece Redmi serisini eline almış. Sonra Xiaomi kötü, xiaomi donuyor gibi şeyler diyorlar. Onları takmamanı öneririm.

Son düzenleme:
S24 Ultra daha uzun omurlu olur demedim mi zaten! Belli ki amiral gemisi Xiaomi kullanmamissin. Git karsilastirmalarini izle de gel buraya.

Xiaomi'nin en iyi amirallerini kullandım, ne olursa olsun telefon bir süre sonra ölüyor. Güç olarak bir şey diyemem ama telefon ölüyor ölüyooor!

Xiaomi'nin en iyi amirallerini kullandım, ne olursa olsun telefon bir süre sonra ölüyor. Güç olarak bir şey diyemem ama telefon ölüyor ölüyooor!
Kardesim sen kit misin? Okudugunu anlamiyor musun? Bak bir daha yaziyorum"14 ultra tokatlar fakat s24u daha uzun omurlu olur." Xioami'nin omrunun Samsung'a gore daha az oldugunu biliyorum. Aynen bu arada, kesinlikle en iyi amirallerini kullanmissin da boyle yaziyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı