Samsung S6 lite mı İpad 8. Nesil Tablet mi?

Aysenurr

Centipat
Daha fazla  
Bu iki tablet arasında çok kaldım. Ders çalışabileceğim, not tutabileceğim ve pdf oluşturabilecegim bır tablet olmalı ve mümkünse beni çok uzun süre idare edebilmeli. 8. Nesil iPad alıp yanına 1. Nesil pen almayı düşündüm ama fiyatı çok fazla geldi. Performans olarak nasıl olduğunu da bilmiyorum. Ayrıca gittiğim vatan bilgisayardaki satıcı 8. Nesil tabletle 1.nesil kalemin uyumlu olmadığını söyledi 😕

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki tablet arasında çok kaldım. Ders çalışabileceğim, not tutabileceğim ve PDF oluşturabilecegim bır tablet olmalı ve mümkünse beni çok uzun süre idare edebilmeli. 8. nesil iPad alıp yanına 1. nesil pen almayı düşündüm ama fiyatı çok fazla geldi. Performans olarak nasıl olduğunu da bilmiyorum. Ayrıca gittiğim Vatan Bilgisayar'daki satıcı 8. nesil tabletle 1.nesil kalemin uyumlu olmadığını söyledi 😕

Performans için kesinlikle iPad 8. nesil

Ben de bu konuyu açmıştım. Herkes iPad demişti ama yanına kalem ekleyince hayli pahalı oluyor. Eğer o kadar karşılayamam derseniz s6 lite da alabilirsiniz.

Hocam karşılaştırmak hata. Kesinlikle iPad 8. Nesil. Gerek performans, uyumluluk, uzun süre götürmesi nedeniyle bütçenizi biraz zorlayıp 8. Nesil almanızı tavsiye ederim. Bu arada evet, 1. nesil kalem ile uyumlu. Eğer ikinci nesil bir kalem kullanmak istiyorsanız buradan uyumlu cihazlara bakabilirsiniz.

Okul ve üretkenlik için iPad 8'i tavsiye ederim. iPad 8 için Logi'nin kalemi var daha uygun. Üstelik 1. nesil iPencil gibi abuk bir lightning bağlantı içermiyor.

Samsung S6 Lite, Samsung'un kalemli tablet serileri içindeki en vasat tablet. Özellikle ekranından oldukça şikayetçi kullanıcılar. Güneş altında tableti kullanmak imkansız gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı