Samsung S6 Lite vs Apple iPad Air 8. nesil

Öncelikle selam. Ben kararsız biriyim. O yüzden sizden de akıl almak isterim. Şimdi Apple'ın ve Samsung'un artı eksilerini yazacağım sizce hangisini almak daha mantıklı yazarsanız sevinirim.
Samsung S6 Lite'ın 64 GB modeline, iPad 8. nesilin 32 GB modeline göre yaptım bu arada.

Samsung S6 Lite.

+ Depolaması iPad 8'e göre daha iyi. (64 GB)
+ Kalemi için fazladan para vermeye gerek yok, beraberinde geliyor. Not almak çizim yapmak falan bu işlere kalkışırsam işime yarar diye düşünüyorum.
+ Daha önceden hiç Apple ürünü kullanmadım o yüzden alışamayabilirim bu da bir artı.
+ 4 GB RAM (8. nesilde 3 idi)
+ Daha ucuz.
+ Sekiz çekirdek işlemci (iPad 6 çekirdek)

iPad 8. nesil.

+ Ben yani bir artısını göremedim ama kullananlar uzun yıllar kullanırsın, rahat vs. diyor.
+ Ekran çözünürlüğü daha fazla. (Çok fark ededeğini sanmıyorum)
- Pahalı.
- 3GB RAM.
- 32 GB hafıza (Samsung'da 64)

Yaklaşık 3 bin bütçem var. Samsung alırsam üstüne biraz da para kalıyor ama iPad 8. nesilde üstüne birazcık eklemem bile gerekebilir. Sizce ne almalıyım? Çok kararsız biriyim o yüzden tekrar açmak istedim konuyu.

iPad’deki RAM miktarına takılmayın iOS çok RAM yemiyor.

Hocam o kadar da gömmesek mi?
Kalem var(kalem normalde 500TL'lik bir ürün),işlemci olarak insanlara yetiyor.
İnternete izlediğim videolarda ve mağaza da incelediğimde iyi performans vermiyor, hem IPS ekran pek de iyi değil, S-Pen avantajı var ama geri kalan herşey de iPad öne geçiyor.

Hocam o kadar da gömmesek mi?
Kalem var(kalem normalde 500TL'lik bir ürün),işlemci olarak insanlara yetiyor.
Bence de haklısınız. Zaten oyun oynayan birisi değilim o yüzden iPad'e çok sıcak bakmıyorum onu daha çok oyun için alıyorlar. Samsung da işimi görür diye düşünüyorum. Ne kadar fark olabilir ki aralarında.

Bence de haklısınız. Zaten oyun oynayan birisi değilim o yüzden iPad'e çok sıcak bakmıyorum onu daha çok oyun için alıyorlar. Samsung da işimi görür diye düşünüyorum. Ne kadar fark olabilir ki aralarında.
Hocam Android tabletler çabuk eskiyor, paranız varsa iPad alın.

Bence de haklısınız. Zaten oyun oynayan birisi değilim o yüzden IPad'e çok sıcak bakmıyorum onu daha çok oyun için alıyorlar. Samsung'da işimi görür diye düşünüyorum. Ne kadar fark olabilir ki aralarında.

Hayır. Bu bütçeye çıktıysanız ve kalem önemli değilse iPad alın.
Siz yazdığımı yanlış yorumladınız galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı