Samsung Tab S7 vs iPad 8. nesil

Yukarıdaki mesajda agresiflik nerede? Bilemedim! Öncesindeki mesajlarda kalmış aklınız sanırım.

Neyse, her cihazın faydalı kullanım ömrü var. Geçmiş tecrübelerimiz bakarsak, Apple cihazlarda bu süre daha uzun. Ama çoğu kullanıcı -ben dahil- bu faydalı kullanım süresi dolmadan çeşitli sebeplerle cihazları değiştiriyoruz zaten. Muhtemelen iPad 8'i tercih etseniz bile, çıkan yeni teknoloji veya dizayn yüzünden 5 yıl dolmadan bu cihazı satıp veya kardeşinize vs verip, belki de Apple grubunda bir başka modele geçeceksiniz. Ben geçmişte iPad Air kullanıcısıydım. Şimdi kardeşim kullanıyor o cihazı. Şu anki iOS sürümünü bilmiyorum bile. Ama kardeşimin bazı appleri kullanamadığını biliyorum. Şu an Tab S5E kullanıyorum. Bir ara Huawei Matepad Pro almaya niyetim vardı, ama iPad Air 4 gönlümü çaldı. Yakın zamanda iPad Air 4 almayı planlıyorum. Yani telefonumuzu ve tabletlerimizi ister istemez sık sık yeniliyoruz.

Tab S7'de 120 Hz, HDR 10+ destekli IPS ekran mevcut. S7+ de ise Superamoled ekran var. Ekran tablette deneyimi büyük ölçüde etkiliyor. Herhangi bir Teknoshop'a gidip o farkı canlı gözle tecrübe etmelisiniz.

Nihayetinde illa Apple olsun diyorsanız; işlemcisi hariç önceki modelle aynı eski dizaynlı iPad 8'i tercih edeceğinize, iPad Air 4 ve logi kalem alıp kısa dönemli ihtiyaçlarınızı karşılamayı tercih edebilirsiniz.

IPS değil, LTPS LCD(tft) Ayrıca, iPad 8 bile S7'den çok daha güçlü. A12 işlemcisi, LCD paneli, arayüzü çok daha başarılı. S7 tek artısı 120Hz. A12 ile 865+ yarışamaz. Ama bu durum Snapdragon ile alakalı değil, Android işletim sistemlerinin stabilitesi yüzünden böyle. Yoksa normalde 865+ daha iyi performans bile sunabilecek kapasitede bir işlemci. Ayrıca 120Hz olayı bu tablette önemsiz. O işlemci ile ancak 60FPS alırsınız tüm oyunlarda. iPad 8 yerine Air 4 tercih etmeliyiz doğru. Tabi eğer fazladan 2400TL varsa. Son bir şey: iPad 8 şarjı, şu an neredeyse piyasadaki tüm tabletlerden daha uzun gidiyor. Agresiflik nerede derken bile agresifçe yanıt vermişsiniz. Tablet bu öyle 2 yılda değiştirilmez. Millet daha ipad 1 kullanıyor.
 
Kasma yapacağını sanmam. SD865 var. Samsung'un One UI arayüzü çok başarılı.
Abi emin misin herkez apple diyor ama 120 hz 4 höporlör ve sd865+ plus iyi gibi hem 3 sene guncelleme garantisi var şuan apple 5 ,, o 2 sene bana sorun yaparmı kasma donma gibi android 12,13 optimizasyon yaparlar diye duşunuyom bana bir yardimci olurmusun
 
Abi emin misin herkes Apple diyor ama 120 Hz 4 hoparlör ve SD865+ Plus iyi gibi hem 3 sene guncelleme garantisi var şu an Apple 5, o 2 sene bana sorun yapar mı kasma donma gibi Android 12,13 optimizasyon yaparlar diye duşunuyom bana bir yardimci olur musun?

Şimdi ben olsam Air4 alırdım neden diyorsan şöyle. Haklısın SD865+ falan falan. Güzel hoşta bu Android. Air 4'ün yazılımı kat kat iyi. İşlemci olaralda Air4 tokatlıyor zaten. 5 yıl güncelleme sözü veriyor ve rahat 7 yıl iş yapar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı