Çözüldü Samsung tablet 2.ekran olarak nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tab2Nesquik

Decapat
Daha fazla  
Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus modelini satın aldım. İnternette araştırdığımda hiç kimsenin tableti masaüstü bir bilgisayarda 2. ekran olarak kullandığını görmedim. Aynı internet ağındalar fakat bilgisayar lan kablosu ile interneti sağlıyor. Herhangi bir Wi-Fi adaptörüm yok yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus modelini satın aldım. İnternette araştırdığımda hiç kimsenin tableti masaüstü bir bilgisayarda 2. ekran olarak kullandığını görmedim. Aynı internet ağındalar fakat bilgisayar lan kablosu ile interneti sağlıyor. Herhangi bir Wi-Fi adaptörüm yok yardımcı olursanız sevinirim.
Superdisplay ile S9 Plus kullanıyorum. PC ve tablete uygulamayı indirdikten sonra kendisi otomatik açılıyor.
Bilgisayarımda Miracast olmasına rağmen kablo ile bağlıyorum.

SuperDisplay'in, Samsung Second Screen'den farkları şunlar:
60HZ üstüne destek veriyor. (120HZ'de kullanıyorum.)
Tablet üzerinden çözünürlük ayarlamana izin veriyor.
Dosya transferi destekleyen herhangi bir kablo ile gecikmesiz bağlanma imkanı sunuyor.

Tek dezavantajı 3 gün sonra tek seferlik 500TL istiyor. Eğer çok kullanacaksanız değer diye düşünüyorum.

Tablet için:

Windows Driver'ı için (Bir kere kurduktan sonra açmanıza gerek yok.):

Alternatifleri;

Spacedesk:

Samsung Second Screen:
Sadece S serisi tabletlerde olan entegre kablosuz ikinci ekran uygulamasıdır.
(S7 ve üzeri, One UI 3.1 ve üzeri ve minimum Windows 10 2004 olmalıdır.)
Kullanımı çok kolaydır. Tablette hızlı ayarlar panelinden İkinci Ekran'ı açın.
Windowstan da Win+K yaptığınızda tabletiniz gözükecektir.
(Aynı ağda olmanız gerekmektedir.)
Tablet yerine Type-C ile bağlanan ekranlara bakabilirsiniz. En azından kablosuzlar kadar uçuk olmaz.

Yani normalde taşınılabilir monitör araştıryordum ve alınabilecek en en ucuzu 5K 6k bandında ve markası bilinmedik bir şey onun dışında ASUS, ViewSonic falan var onlarda 7K 8k bandında ama sadece ekranlar şans eseri Smart view özeliğini gördüm ve tableti daha fazla amaçla kullanabileceğimi fark ettim ödevler üniversitede not alma film izleme amacıyla da kullanabilirim diye düşündüğümden tablete döndüm biraz.

Tablet yerine Type-C ile bağlanan ekranlara bakabilirsiniz. En azından kablosuzlar kadar uçuk olmaz.

Şu an mantıken bakınca tablet daha çok işime yarar gibi geliyor taşınılabilir monitöre göre sadece bu Smart view in gecikme takılma gibi durumları var mı acaba varsa ne kadar var ya da yerine SuperDisplay - Virtual Monitor e 500TL vermek mantıklımı sizce ek olarak sizce s9FE+ mı S9 mu almalıyım.

Son düzenleme:
Yani normalde taşınılabilir monitör araştıryordum ve alınabilecek en en ucuzu 5K 6k bandında ve markası bilinmedik bir şey onun dışında ASUS, ViewSonic falan var onlarda 7K 8k bandında ama sadece ekranlar şans eseri Smart view özeliğini gördüm ve tableti daha fazla amaçla kullanabileceğimi fark ettim ödevler üniversitede not alma film izleme amacıyla da kullanabilirim diye düşündüğümden tablete döndüm biraz.

Şu an mantıken bakınca tablet daha çok işime yarar gibi geliyor taşınılabilir monitöre göre sadece bu Smart view in gecikme takılma gibi durumları var mı acaba varsa ne kadar var ya da yerine SuperDisplay - Virtual Monitor e 500TL vermek mantıklımı sizce ek olarak sizce s9FE+ mı S9 mu almalıyım.
SuperDisplay'e 500TL değer bence. Tabii ki de S9 daha iyi. Ayrıca kablolu bağlantı da var.

Superdisplay'e 500TL değer bence. Tabii ki de S9 daha iyi. Ayrıca kablolu bağlantı da var.

Merhaba sizi son kez rahatsız ediyorum 2. el tablet bakarken 2. el S9ların fiyat bandından S8 Ultralar satılıyor bende ekran olarak kullanmak istediğim için S8 Ultranın ekran boyuan bakınca 14.6 inc olarak gördüm ve aklım yattı bu bahsetiğiniz Samsung'un kablolu ekran 2. ekran olarak kullanma özelliği acaba S8 Ultra da var mı ve sizce S9 mu almalıyım S8 Ultra mı bir de aşırı önemli bir farkları var mı acaba?

Merhaba sizi son kez rahatsız ediyorum 2. el tablet bakarken 2. el S9ların fiyat bandından S8 Ultralar satılıyor bende ekran olarak kullanmak istediğim için S8 Ultranın ekran boyuan bakınca 14.6 inc olarak gördüm ve aklım yattı bu bahsetiğiniz Samsung'un kablolu ekran 2. ekran olarak kullanma özelliği acaba S8 Ultra da var mı ve sizce S9 mu almalıyım S8 Ultra mı bir de aşırı önemli bir farkları var mı acaba?
Var. İşlemci ve ekran farkı var. Ayrıca taşıyacaksanız S8 Ultra çok büyük.

Var. İşlemci ve ekran farkı var. Ayrıca taşıyacaksanız S8 Ultra çok büyük.

Biraz bakınca işlemcileri arasında aşırı büyük bir farkı yok ekranlarda biri dynemic AMOLED diğeri ise super AMOLED ve S8 Ultra büyük diye istiyorum çünkü normal ekran alsam gene 1kg olacak bir farkı olmayacak ondan o konuda sıkıntı yok bunun dışında özellik olarak fark var mı kablo ile 2. ekran olarak kullanma konusunda çalışıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı