Samsung tablet ile grafik ve tasarım yapılır mı?

Dostum emin ol çok çabuk alışılıyor, ben renk doğruluğu çok yüksek bir TV kullanıyorum, emin ol hiç sorun olmuyor, bir yerden sonra beyin alışıyor, harici grafik tablet önermemin sebebi tamamen donanım, 4K render alırkenki süreler, bir tabletin verebileceği Max performansın çok üstünü PC'de alabiliyorum, ve çok açık program seçeneğin oluyor, hatta bazen grafik tabletle oyun bile oynuyorum, şu an masaüstü için XP pen deco V2 kullanıyorum, dışarıda çizim yapmak için ise Samsung Tab S6 Lite kullanıyorum, ufak tefek işler içinse laptop kullanıyorum, illustrasyon temelinde örneklemedir, baktığında gördüğün şeyi bir yere aktarmak gibi, bunun içerisinde bir sürü çeşidi var, çünkü herkes baktığını farklı aktarıyor, böylece illustrasyon türleri ortaya çıkıyor, işin dijital tarafı artık çok eylenceli ve keyifli, kalem, boya ve kapıt maliyeti olmuyor, dijitalde istemediğin kadar seçeneğin oluyor, eğer hevesin varsa bir uçtan başla derim, cidden çok keyifli, sanatla bir şekilde haşır neşir olduğunda bu her şeyine yansıyacaktır, hem ruhunu dinlendirecektir hem de bakış açını değiştiricektir, benim şu an ek mesleğim bu, keyifle yapıyorum, bu arada HDMI bağlantısıyla PC'ye bağlanan ekranlı grafik tabletlerde var, direk masaüstü görüntüsünü tablete yansıtıyor, bir nevi dokunmatik monitör gibi, bunların farkı basınç hassasiyeti oluyor, bir de çok üst seviye Wacom cintig serileri var, son kullanıcı için bana göre çok pahalı ve yaptığı işi yapacak bir sürü cihaz var, sana tavsiyem eğer cidden haşırneşir olmak istiyorsan bu dalla resimi senin yaptığını, tabletin yapmadığını asla unutma dostum, iPad sevebilirsin hoşuma gider almak istersin orası ayrı, ama illede şart değil dostum, çok daha ucuz tabletlerle çok daha iyi işler çıkarabilirsin 😌

XP-Pen Deco Pro Medium Grafik Tablet aldım hocam. Geldikten sonra birkaç çizim yaptıktan sonra yorumumu yapabilirim. Photoshop programını halletmem gerekiyor şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı