Çözüldü Samsung Windows 10 USB Boot sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emiryjlmaz

Hectopat
Öncelikle herkese merhabalar, foruma yeni katıldım. Sorunum şu bilgisayarım driver güncellemesi yaparken çöktü ve Ubuntu yükleyip dosyalarımı kurtardım şimdi USB bellek ile Win10 kurulumu yapmak istiyorum fakat yapamıyorum. Windows kuruluyor yeniden başlatırken USB'yi çekiyorum beni yine Boot menüye atıyor Boot menüde SATA HDD ve Windows Boot Manager bulunuyor ikisine de tıklamanıza rağmen bir şey olmuyor(yani tıklanmıyor da diyebiliriz)BIOS'tan başa alsam da ön yükleyiciye ulaşamıyorum maalesef desteklerinizi bekliyorum. Ek not: Bilgisayar Samsung marka.

GPT-UEFI olarak yazdırdım ve şu ekran ile karşılaştım.
photo_2020-03-11_01-34-39.jpg

Burdan indirdiğim Windows ISO downloader(daha önce ise Media creation tool ileydi ikisi ile de denendi) ile indirdim Rufus ile yazdırdım. Daha önce Win 10 kurulum(kuran ben değildim) yapılı idi. Farklı portlar denedim fakat üstte attığım görsele ulaşıyorum.
Flash Değiştirip GPT-UEFI olarak yazdırdım ve sonuç aldım @claus İlgin alakan için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı