Samsung'dan Xiaomi'ye geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan Ahsg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.475
Stabil bir yazılım için Samsung tercih edilmeli, onun dışında programsız özellik vs. istiyorsanız Xiaomi'ler bu konuda çok iyiler.
Şahsi fikrim amiral gemisi harici Android telefon kullanılmaması yönünde keza şirket telefonum olan Redmi de telefonun kendi uygulaması olan ve silinemeyen hızlandırıcının ana menüsünde Omo reklamı görmek hoşuma gitmiyor.
Onun dışında yazılımsal problemlerle karşılaşmak bir hayli yüksek. Örn: Twitter'da takılırken biri arar ve karşıdakiyle konuşurken Twitter'daki videonun sesi arkadan gelmeye devam edebilir, Instagram'a video fotoğraf yükleyen biriyseniz mobese kaydı kalitesinde yüklersiniz, Whatsapp'ta görüntülü konuşmayı seven biriyseniz 360 p görüntüye katlanmak zorunda kalırsınız vs.

4 Sene Oneplus 7 Pro kullandım, (iPhone'dan her alanda daha iyi olduğunu düşünüyorum optimizasyonu saymazsak) şimdilerde iPhone 11 kullanıyorum, memnunum, deneyimlerim bunlar.

Apple'dan Xiaomi'ye geçtim mutluyum, artık her gördüğüm prize sarj aletimi takmak veya powerbank taşımak zorunda değilim. Kasma donma yaşamıyorum 2 senedir kullanıyorum genel olarak ben de memnunum.

Apple'dan Xiaomi'ye geçtim mutluyum, artık her gördüğüm prize sarj aletimi takmak veya powerbank taşımak zorunda değilim. Kasma donma yaşamıyorum 2 senedir kullanıyorum genel olarak ben de memnunum.
hangi model Iphone kullanıyordunuz ve Xiaomi'ye geçiş yaptınız? Segment önemli çünkü.

Bu mesajı 6yıllık emektar Samsung Note 8 ile yazıyorum, donma kasma bir kez bile yaşamadım. Samsung telefonlar günlük kullanımda üzmez ancak işin oyun tarafında aynı bütçede Xiaomi daha iyi işlemciler kullandığı için insanlar Xiaomi tercih eder. Karar sizin ilgi alanınıza bağlı, çok oyun oynuyorsan iyi işlemciye sahip bir Xiaomi alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı