Sandisk 240GB Ultra II Sata 3.0 Ssd incelemesi

Sandisk 240GB Ultra II Sata 3.0 Ssd aldım.
Özellikleri;

• 240 GB Kapasite
  • 550MB/s Sıralı Okuma Hızı
  • 500MB/s Sıralı Yazma Hızı
  • 91K IOPS Rastgele Okuma Hızı
  • 83K IOPS Rastgele Yazma Hızı
  • Sata 3.0 Arayüz
Bilgisayar gözle görünür şekilde hızlandı ama recep bey'in videosundaki i5 kadar serileşmedi ve test yaptığımda bu değerleri göremedim sanırım laptopumla ilgili bir problem.
SSD taktıktan sonra windows 7 puanlaması 5.9'dan 7.8'e yükseldi.

Bu hızın desteklediğinden az olması bilgisayarımla mı alakalı bilmiyorum yardımcı olursanız mutlu olurum.
Bilgisayarım Toshiba satellite L655 1CZ yardımcı olursanız mutlu olurum.

Ayrıca PC de 1333 mhz ram var ben buna ek olarak 4 gb 1600 mhz ram taksam sıkıntı olur mu? Ve son problemimde sizce windows 8'e geçmeli miyim?

Pardon resim ssd hız resmı yanlıs olmus aşağıda vardır.
ssd hızı.png
puanlama.jpg

puanlama.jpg

ssd hız.jpg

ssd hızı.png

puanlama.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 1 tb seagate hdd dede 180mb okuma 170 mb yazma çıkıyor. SSD'nin ne farkı kaldı şimdi. Sandisk dandik alırsan samsung 840 evo alıcanki işe yarasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD için en hızlı ve performanslı işletim sistemi şu an Windows 8.1. 8.1'e geçin. Söz konusu hıza ulaşamamanızın nedeni de sandığınız üzere bilgisayarınız. Sistemde SATA III desteği olmadığından dolayı yüksek hızlara ulaşamıyorsunuz. Bu büyük bir dert mi? Değil. SSD her türlü fark yaşatır.
Benim 1 tb seagate hdd dede 180mb okuma 170 mb yazma çıkıyor. SSD'nin ne farkı kaldı şimdi. Sandisk dandik alırsan samsung 840 evo alıcanki işe yarasın.
SSD'nin farkı erişim süresi her zaman söylediğimiz gibi. Hızların bir önemi yok. SSD erişim süresi ile sabit diske fark atıyor. Kaldı ki bu sistemde SATA III desteği yok...
Yerinizde olsam onu geri verir Samsung 840 evo alırım.
Bütçe kısıtlı ise SanDisk Ultra II gayet iyi bir seçim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı