SanDisk Extreme Usb 3.0 16 Gb Kutu İçeriği ve Yazma-Okuma Hızları

Herkese iyi günler arkadaşlar bugün sizlerle Sandisk'in çıkarmış olduğu Extreme modelinin 16 Gb versiyonunu inceleyeceğiz. Evet ilk olarak kutu açılımından ve içinden neler çıktığıyla başlayalım.

Kutu İçeriği:
1- USB belleğimiz
2- RescuePRO adlı program için orjinal lisans
3- Kullanım klavuzu
4- Garanti belgesi

Kutu İçeriği Fotoğrafları:

Açılmamış görünümü

Arka tarafı

Kutunun içindekiler

Daha yakından

USB'yi bilgisayara bağlayınca

Yazma hızı manuel olarak usb 2.0

Birde programla yazma ve okuma hızı usb 2.0

Evet arkadaşlar elimden gelen bu kadar 3.0 ile test etmeyi çok isterdim fakat şu an test etmeye gerekli cihazlarım yok. Bu bilgisayarda usb 2.0 fakat size şunu söylebilirim ki fazlasıyla hızlı 2.0'da bile. Birkaç oyun ve benzeri şeyler yükledim sildim yazma hızı mükemmel denebilecek kadar iyi. Özellikle 1080p filmleri aktarırken hızın dahada arttığını gördüm. Evet incelememizin sonuna geldim eğer ki sorularınız varsa burdan alabilirim.

Hayırlı olsun. TeknoSA'dan 34 TL'ye mi aldın ? O fiyat için gayet güzel.
Teşekkür ederim aslında hikayesi biraz değişik oldu Corsair Voyager alacaktım. Hızlıal.com'dan ellerinde ürün kalmamış ama stok var yazmışlardı bende biraz konuştum bu ürünü yollayalım dediler bende kabul ettim fiyat farkı almıyacaklardı 55 TL'lik ürünü 40.15 Tl'ye gönderdiler biraz geçte olsa elime ulaştı. Birde teknosadaki modele baktım aynı değiller sanırım ülke farkı veya model emin değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…