29 Kasım 2018 Mesaj: 3 Arkadaşlar Hepsiburada sitesinden aldığım 32 GB USB belleği taktım biçimlendirdim sonra hız testi yapayım dedim. Ama test bittikten sonra ''Disk Korumalı'' hatası veriyor. Programlar denedim olmadı, biçimlendirilmiyor da. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2018-11-29 at 15.45.53.jpeg 138,9 KB · Görüntüleme: 112 Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar Hepsiburada sitesinden aldığım 32 GB USB belleği taktım biçimlendirdim sonra hız testi yapayım dedim. Ama test bittikten sonra ''Disk Korumalı'' hatası veriyor. Programlar denedim olmadı, biçimlendirilmiyor da.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2018 #2 Genelde bozulmuş olmasından kaynaklı olur bu tarz olaylar. Garantiye yollayın, değiştirip versinler.
KS KS Hüseyin Boz Decapat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 554 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Kasım 2018 #3 TerabyteForever dedi: Genelde bozulmuş olmasından kaynaklı olur bu tarz olaylar. Garantiye yollayın, değiştirip versinler. Genişletmek için tıkla... Ama hız testi yapmadan önce sorun yoktu.
TerabyteForever dedi: Genelde bozulmuş olmasından kaynaklı olur bu tarz olaylar. Garantiye yollayın, değiştirip versinler. Genişletmek için tıkla... Ama hız testi yapmadan önce sorun yoktu.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2018 #4 Hüseyin Boz dedi: Ama hız testi yapmadan önce sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Belki taşıma hatası vardır, nereden biliyorsunuz?
Hüseyin Boz dedi: Ama hız testi yapmadan önce sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Belki taşıma hatası vardır, nereden biliyorsunuz?