Amanita
Kilopat
- Makaleler
- 1
En az 750W alın.Bir de elimde daha 6 aylık PSU kaldı ASUS ROG 550W Gold büyük ihtimal yetmez sisteme.
Bütçesi yetenler 1830 TL güzel indirimde.
En az 750W alın.Bir de elimde daha 6 aylık PSU kaldı ASUS ROG 550W Gold büyük ihtimal yetmez sisteme.
Hocam fiyat olarak 7-8 civarı düşünüyorum elektronik parça olduğu için deneyerek aksanız daha iyi olur.Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz hocam? Param Güvende ile satış yapmaya açık mısınız?
Sağol kardeşim@messinicocugu hocamda tavsiye ediyordu bu modeli bence harika bir model, alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Bir de kasa almak gerekebilir. CPU length neydi ben onu bulamadım. Bir de şubatta yurt dışına çıkacağımdan belki 4.000 serisi alırım diye düşünüyorum.
En az 750W alın.
Bütçesi yetenler 1830 TL güzel indirimde.
SSD olarak Amazon'dan tier1 SSD aldın derim. TR fiyatına 7.000-6.000 hızlarını alabiliyorsunuz. TR'de o fiyatlara 3500-3000 var.
Yurt dısından almayı düsünüyorum. Şubata kadar 4060 serisi de cıkar ondan alıp kullanmayı düşünüyorum. 6.900'ü takmak için çok parça değiştirmem gerekiyor hiçbir şeyime uymuyor.
Çalışır güzel sistem olur.Asus Tuf X570 anakart ve 5.600X işlemci ile kullanılır mı 4.000 serisi? Bir de DDR5 ram olmasa da çalışabiliyor değil mi ?
Evet de çok fiyat farkı var, fiyat farkı olmasa sıvı soğutmalı iyidir zaten.Neden yok hocam ? 15 derece daha serin çalışıyor neredeyse. Ayrıca Manuel O.C 'siz aralarında 100mhz fark oluşuyor diğer kartlara göre. Araştırma yaptım baya kart her açıdan normal fanlı kartlara göre çok daha serin ve stabil. Hatta bu kartın kendine ait O.C uygulaması da var.
Limited edition.@ImmuneSyndrome hocam bu aldığımız ekran kartı hangi model int bulamadım.
Extreme Edition
Limited Edition mu?
Limited Edition.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.