Sapphire 6900 XT Toxic Edition alınır mı?

Bir de kasa almak gerekebilir. Cpu length neydi ben onu bulamadım. Bir de şubatta yurt dışına çıkacağımdan belki 4.000 serisi alırım diye düşünüyorum
 
Hocam fiyat olarak 7-8 civarı düşünüyorum elektronik parça olduğu için deneyerek aksanız daha iyi olur.

Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz hocam? Param Güvende ile satış yapmaya açık mısınız?
Hocam fiyat olarak 7-8 civarı düşünüyorum elektronik parça olduğu için deneyerek aksanız daha iyi olur.

@messinicocugu hocamda tavsiye ediyordu bu modeli bence harika bir model, alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Sağol kardeşim
 
Bir de kasa almak gerekebilir. CPU length neydi ben onu bulamadım. Bir de şubatta yurt dışına çıkacağımdan belki 4.000 serisi alırım diye düşünüyorum.

Yurt dışından al imkan varsa.


Hocam topladığım sistem bu ekran kartıyla beraber tam 50 bin liralık sistem oldu daha PSU ve m2. hariç geçen konu açtığımda konuşmuştuk sizinle.Sistem toplayacak arkadaşlara benden bir tavsiye hazır sistem alın böyle tek tek parça toplayacak olursanız fiyat çok şişiyor.
 
Son düzenleme:
Ssd olarak amazondan tier1 ssd aldın derim. Tr fiyatına 7.000-6.000 hızlarını alabiliyorsunuz. Trde o fiyatlara 3500-3000 var.

Yurt dısından almayı düsünüyorum. Şubata kadar 4060 serisi de cıkar ondan alıp kullanmayı düşünüyorum. 6.900 ü takmak için çok parça değiştirmem gerekiyor hic bir şeyime uymuyor.

Asus Tuf X570 anakart ve 5.600X işlemci ile kullanılır mı 4.000 serisi? Bir de DDR5 ram olmasa da çalışabiliyor değil mi ?
 
SSD olarak Amazon'dan tier1 SSD aldın derim. TR fiyatına 7.000-6.000 hızlarını alabiliyorsunuz. TR'de o fiyatlara 3500-3000 var.

Yurt dısından almayı düsünüyorum. Şubata kadar 4060 serisi de cıkar ondan alıp kullanmayı düşünüyorum. 6.900'ü takmak için çok parça değiştirmem gerekiyor hiçbir şeyime uymuyor.

Hocam bu ekran kartı 360 mm uzunluğunda benim kasa ön taraf için 480 mm kadar. Alt bölüm için 360 mm ve üst bölüm için 360 mm soğutucuları destekliyor yani benim için büyüklüğü bir şey değiştirmiyor.
Dışarıdan alacaksan bunu önermem sök tak için uğraşma ya değmez 4000 serisi varken.

Asus Tuf X570 anakart ve 5.600X işlemci ile kullanılır mı 4.000 serisi? Bir de DDR5 ram olmasa da çalışabiliyor değil mi ?
Çalışır güzel sistem olur.
Bide hangi ülkeye gideceksiniz .
 
Neden yok hocam ? 15 derece daha serin çalışıyor neredeyse. Ayrıca Manuel O.C 'siz aralarında 100mhz fark oluşuyor diğer kartlara göre. Araştırma yaptım baya kart her açıdan normal fanlı kartlara göre çok daha serin ve stabil. Hatta bu kartın kendine ait O.C uygulaması da var.
Evet de çok fiyat farkı var, fiyat farkı olmasa sıvı soğutmalı iyidir zaten.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı