Sapphire Nitro+ RX 590 WattMan hatası

Başıma gelmez belki dedim geldi lanet olasıca WattMan derdi. Yani çalışıp çabalıyoruz bir sistem almak için. Para döküp sistemide alıyoruz. Kullanıyoruz ve geldiğimiz final WattMan! Hani önyargılı davranmadım ve sistemime güvendim gerçekten. Hani binde bir olursa olur dedim. AMD acilen kart üretmeyi bırakmalı ya gerçekten! Kendi paramızla rezil oluyoruz başka bir açıklaması yok. Çıldırdı PC ya! Bu arada kartım Sapphire Nitro+ RX 590 arkadaşlar.

Oyuna her girdiğinde devamlı kapanıyor mu ekran yoksa 1-2 kere yaptıktan sonra reset atınca oyuna girip oynayabiliyor musun

Oyuna her girdiğinde devamlı kapanıyor mu ekran yoksa 1-2 kere yaptıktan sonra reset atınca oyuna girip oynayabiliyor musun
Bazı oyunlarda bendede atmıyor hocam. Arasıra da atıyor. Örneğin pubg lite 15fk oynayınca kesin atıyor. Her girişimdede oluyor bu. Ets2 dede öyle örneğin. Çözüm nedir. Bios güncelledim geçmiş dedi bende b450 s2h kullanıyorum bios son sürüm 50f indirip kurdum ama hala aynı hatayı alıyorum. Çözüm nedir.

Bazı oyunlarda bendede atmıyor hocam. Arasıra da atıyor. Örneğin pubg lite 15fk oynayınca kesin atıyor. Her girişimdede oluyor bu. Ets2 dede öyle örneğin. Çözüm nedir. Bios güncelledim geçmiş dedi bende b450 s2h kullanıyorum bios son sürüm 50f indirip kurdum ama hala aynı hatayı alıyorum. Çözüm nedir.
Çözümü onlar iade alana kadar garantiye yollamak. Daha sonra NVIDIA alıp rahatına bakmak.

Çözümü onlar iade alana kadar garantiye yollamak. Daha sonra NVIDIA alıp rahatına bakmak.
Bu fiyata bu performansı nvidia vermez hocam. Zaten nvidiadan geçtim. Ben asıl sorunu zaten çözdüm aslında. Ama firmanun çözmesi gerek ben elle çözüyorsam problem var demektir. Sebebide şey zaten rx590 gibi bir cihazın 1560mhz gibi bir hızda çalışması normal değil. Sapphire markasıda gereksiz bir oc uygulamış karta kartta bunu aşırı buluyor ve kapatıyor kendini. Zaten amd verilerinde max hızı rx590 1545 denmekte. Sapphire ise kartı 1560mhz de çalıştırıyor. Maxında bi tık üstü. Radeon software wattman ayarlarından sadece son durumdaki mhz hızını 1560 dan 1460 çektim bidaha hiç problem yaşamadım. Bazıları fps kaybı olur felan derde ben yaşamadım. Bu sefer 1545 de denicem yani amd nin max verisiyle bakıcam sıkıntı olucakmı. Bunun çözümüde amdnin max hızı kendi sabitlemesi. Firmalara bırakmaması. Boşuna nvidia almayın yani çözüm mevcut başka sıkıntı yaşamazsınız. Rx590 performansını 1650 vermez yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı