Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB vs Palit/Galax GTX 1650S 4 GB

301230

Decipat
Yer
???
GTX 1650S tarafı:

RX 5500 XT 8 GB tarafı:

Oynanacak oyunlar: GTA V ve JC3-JC4.

İstediğim oyunlarda beni 1080P Ultra'da 60 FPS (Sonradan ayar düşürebilirim.) 5-6 sene tutmasını istiyorum. Sizce istediğim oyunlar için, GTX 1650S mi RX 5500 XT mi? GTX 1650S Palit alırsam 400 TL kara giriyorum ve Anakart + Kasa'yı iyi bir şey alabiliyorum.

Alacağım anakart: Gigabyte B450M S2H AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Alacağım kasa: Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com

Son düzenleyen: Moderatör:
5-6 sene tutmasını istiyorsanız belleğe önem vererek Sapphire 5500XT PULSE 8GB modelini almanız daha iyi olacaktır.

Ayrıca belirteyim, linkini paylaştığınız 1. kart olan Palit kart, Super versiyonu değil ve sonuç olarak arada ciddi bir performans farkı var. O karta da 1250TL verilmez, Palit olan kartı elemenizi tavsiye ederim.

Oynanacak oyunlar için 1650 Super derim, 4GB VRAM bu oyunlara fazlasıyla yeter ve fiyatı iyi. 5-6 sene kısmına gelirsek AMD kartların uzun vadede ömürleri, sürücüleri ve 8GB VRAM ile 5500XT için daha ağır basıyor.

Tercihi sana bırakıyorum. Türkçe bir karşılaştırma arıyorsan bu video yardımcı olacaktır her ne kadar ikisi de Gaming X modeli olsa da. Ben Sapphire Pulse 5500XT 8GB kullanıyorum, çok memnunum soğutması, performansı, güç tüketimi çok iyi ama taraflı yorumda bulunmayacağım 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynanacak oyunlar için 1650 Super derim, 4GB VRAM bu oyunlara fazlasıyla yeter ve fiyatı iyi. 5-6 sene kısmına gelirsek AMD kartların uzun vadede ömürleri, sürücüleri ve 8GB VRAM ile 5500XT için daha ağır basıyor.

Tercihi sana bırakıyorum. Türkçe bir karşılaştırma arıyorsan bu video yardımcı olacaktır her ne kadar ikisi de Gaming X modeli olsa da. Ben Sapphire Pulse 5500XT 8GB kullanıyorum, çok memnunum soğutması, performansı, güç tüketimi çok iyi ama taraflı yorumda bulunmayacağım 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iyisi 5500 XT almak o zaman. RDR2 falan oynarsam (belki) 8 GB VRAM işime yarar. Kartınız ısınıyor mu? Isınıyorsa da ne kadar?

Galax 1650S tek atar ama uzun vadeye gelince 5500XT 8GB daha mantıklı olabilir, oyunlar artık 4GB'dan da fazla VRAM kullanmaya başladı dediğiniz gibi
Not:1650S için Gaming X'e gerek yok zaten ısınmayan bir kart

En iyisi 5500 XT almak o zaman. RDR2 falan oynarsam (belki) 8 GB VRAM işime yarar. Kartınız ısınıyor mu? Isınıyorsa da ne kadar?

Evet RDR2'de 8GB VRAM aynı ayarlarda 15% farkediyor, 4GB VRAM için biraz kısmak gerekiyor. Haziran ayında bir mesajım vardı orada detaylı yazmıştım istersen bir göz atabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı