ZhorlDaman
Kilopat
Daha fazla
Kartı alalı 2 gün oldu ilk gün hiçbir freq. Voltaj ayarını değiştirmedim sadece YouTube'da bir anda ekran gitti ertesi gün voltajı 1.110'a dusurdum oyunlarda hiç olmuyor kart 60 65C civarında geziyor ama YouTube'da yine tekrarladı ses oynatmaya devam ediyor Alt Tab yapınca düzeliyor AMD yazılımı dahiçbir uyarı vs. göstermiyor kartın sağlamlığından nasıl emin olabilirim buna göre geri göndereceğim.
Sistemde APU kullanıyorken hiçbir sorun yaşamadım sadece işlemci ve ekran kartı taktım şu an.
Game booster ve XMP açık daha önceden de hep açıktı.
MSI B450 Mortar Max.
R5 5600.
Adata XPG D30 2x8 3200MHz.
Sapphire Pulse RX6700.
High Power 600W Gold.
Bugün eve gidince DDU ile driver kaldirip yeniden kuracağım ve yazımı düzelteceğim telefondan hızlıca yazdım.
Başlık yanlış olarak düzeltilmiş sorun şu:
YouTube da video izlerken ve masaüstünde bir anda görüntü gitti birkaç sefer tekrarladı.
Müdahale etmezsem bazen 15-20 saniyede geri geliyor bazen alt+tab yapınca düzeliyor yada resetleyince duzeliyor oyunlarda hiç sorun yaşamadım.
voltaj düşürme yapmadan önce de oldu yaptıktan sonra da oldu ama tüm bunlara rağmen AMD software hiç uyarı vermedi sadece voltaj düşürme denemesi yaparken 1.040 a kadar inerek oyun açtığımda wattman ayarları sıfırlandı yazdı.
Şuan 1.110 V değerlerinde oyun sırasında sorun çıkarmıyor
Güncelleme:
Sürücüleri silip tekrar yükleyince sorun çözüldü ama kart çalışırken düzenli ritimle tıktık sesleri geliyor
Sistemde APU kullanıyorken hiçbir sorun yaşamadım sadece işlemci ve ekran kartı taktım şu an.
Game booster ve XMP açık daha önceden de hep açıktı.
MSI B450 Mortar Max.
R5 5600.
Adata XPG D30 2x8 3200MHz.
Sapphire Pulse RX6700.
High Power 600W Gold.
Bugün eve gidince DDU ile driver kaldirip yeniden kuracağım ve yazımı düzelteceğim telefondan hızlıca yazdım.
Başlık yanlış olarak düzeltilmiş sorun şu:
YouTube da video izlerken ve masaüstünde bir anda görüntü gitti birkaç sefer tekrarladı.
Müdahale etmezsem bazen 15-20 saniyede geri geliyor bazen alt+tab yapınca düzeliyor yada resetleyince duzeliyor oyunlarda hiç sorun yaşamadım.
voltaj düşürme yapmadan önce de oldu yaptıktan sonra da oldu ama tüm bunlara rağmen AMD software hiç uyarı vermedi sadece voltaj düşürme denemesi yaparken 1.040 a kadar inerek oyun açtığımda wattman ayarları sıfırlandı yazdı.
Şuan 1.110 V değerlerinde oyun sırasında sorun çıkarmıyor
Güncelleme:
Sürücüleri silip tekrar yükleyince sorun çözüldü ama kart çalışırken düzenli ritimle tıktık sesleri geliyor
Son düzenleme: