H HeLLForce Hectopat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2014 #1 Evet arkadaşlar, R9 280 DUAL-X ekran kartı sahibiyim, GTA 4, minecraft vb oyunları açamıyor sağolsun kartım. Bir minecraft fps videosu çekmek istedim, kararı siz verin . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet buyrun. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2014
Evet arkadaşlar, R9 280 DUAL-X ekran kartı sahibiyim, GTA 4, minecraft vb oyunları açamıyor sağolsun kartım. Bir minecraft fps videosu çekmek istedim, kararı siz verin . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Evet buyrun.
Onur_Elik Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 284 Makaleler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2014 #2 Oyunların orjinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS H HeLLForce Hectopat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2014 #3 Grand Theft Auto IV orjinal değil heralde ondan sorun çıkarıyor, Minecraft cracklı kasması anormal değil mi? Artı 0 Eksi
Grand Theft Auto IV orjinal değil heralde ondan sorun çıkarıyor, Minecraft cracklı kasması anormal değil mi?