Sapphire RX 5700 Pulse vs MSI RTX 2060 Gaming Z

F3NZA

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki kart arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Fiyatları birbirine çok yakın, kartlardan birini kullanan varsa ya da kartlar hakkında detaylı bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans olarak bilmem ama bence NVIDIA al kafan rahat olsun. Yazılım hatası "WattMan" gibi şeylerle uğraşmazsın en azından, şu an RX580 aldığıma o kadar pişmanım ki.

RX 5700 alacaksanız Sapphire Nitro+ RX 5700 XT öneririm. O kadar para vermişken bütçeden kısmayın böyle performanslı bir kart için. En iyi olan bu modeli seçmenizin faydasını görürsünüz, diğerleriyle farkını bilmeseniz bile.
Performans olarak bilmem ama bence NVIDIA al kafan rahat olsun. Yazılım hatası "WattMan" gibi şeylerle uğraşmazsın en azından, şu an RX580 aldığıma o kadar pişmanım ki.
Aynı değil RX 5700 ile, dikkatini çekeyim.

RX 5700 alacaksanız Sapphire Nitro+ RX 5700 XT öneririm. O kadar para vermişken bütçeden kısmayın böyle performanslı bir kart için. En iyi olan bu modeli seçmenizin faydasını görürsünüz, diğerleriyle farkını bilmeseniz bile.

Aynı değil derken "yanlış biliyor olabilirim düzeltirseniz sevinirim" bu hata yazılımsal ve çoğu kartta oluşan bir sorun değil mi?

RX 5500 XT kullanıyorum ve son çıkan bütün güncellemeleri yükledim. Hiç birinde sorun yaşamadım. Yazılımsal bir sorun varsa bana uğramadı öyleyse. RX 5700 XT kullanan arkadaşım da var, o da aynı şekilde sorun yaşamıyor. Forumda da bir çok kullanan arkadaşlar var.

RX 5500 XT kullanıyorum ve son çıkan bütün güncellemeleri yükledim. Hiç birinde sorun yaşamadım. Yazılımsal bir sorun varsa bana uğramadı öyleyse. RX 5700 XT kullanan arkadaşım da var, o da aynı şekilde sorun yaşamıyor. Forumda da bir çok kullanan arkadaşlar var.
Anladım, ben sorun yaşayan bir sürü insan gördüm. En azından arkadaşın kafası rahat olsun istedim, attığım ekran kartına bütçesi yeter ise eğer güzel bir indirimdeyken kaçırmamalı diye düşünüyorum. Tabiiki, son karar kendisinin.

5700 ile sizin dediğiniz kart arasında 1000 TL kadar fark var hocam.
5700 alırdım ben.

Soğutması nasıl hocam Pulse modelinin Corsair'in 650W+80 PSU modelini aldım darboğaz yapar mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı