Sapphire RX 5700 XT alınır mı?

Kedintel

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yakın zamanda bilgisayara yükseltme yapmak için ekran kartı ve RAM almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak RX 5700 XT'yi belirledim. Bir süredir indirim kovalıyorum ve bir sonuca ulaşamadım. Sorum şu https://www.hepsiburada.com/sapphir...-4-0-ekran-karti-11293-01-20g-pm-HB00000N5P50 bu ürün 3500TL'ye değer mi yoksa indirim beklenmeli mi?

Ek olarak RAM için anlık bir kampanya buldum THERMALTAKE 16GB (2x8GB) TOUGHRAM RGB 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA bu RAM'ler iyi midir alınır mı?

Ben de 3 gün önce ekran kartı siparişi verdim. Şöyle söyleyebilirim belli bir bütçem vardı ve hiçbir şekilde üstüne çıkamıyordum ve bu nedenle Sapphire Pulse 5600 XT aldım, pişman da değilim. Fakat tek üzücü nokta örnek vermek gerekirse geçen hafta Hepsiburada üzerinde MSI 5700 Gaming X 2700 küsür bir fiyata satılıyordu ve ben o indirimi kaçırdığım için aynı fiyata 5600 XT almak durumunda kaldım. Bazen çok iyi indirimler olabiliyor açıkçası belirttiğiniz kartın şu anki fiyatı bence biraz yüksek. Kart konusunda hiçbir sorun yok bu arada gayet alınabilir bir kart. Aceleniz yoksa en azından 1-2 hafta boyunca indirim kovalayabilirsiniz.

Evet bahsettiğiniz indirimde MSI Gaming X 5700 XT modelide 3300 civarı bir fiyata satılıyordu fakat kart müsait değildi bende o indirimi kaçırdığım için üzüldüm bir süre indirim kovalamayı düşünüyorum fakat şu anda kullandığım R9 390 uzun süredir sıkıntı çıkarıyor.

Alınabilir hocam Sapphire uzun süredir bu sektörde sıkıntı olacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı