Sapphire RX 5700 XT Pulse Kutu Açılış, İnceleme ve Oyun Testleri

5700 XT Nitro+ kullanan yok mu? Böyle bir konu açsa ondan alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ekran kartı garantisi kaç yıl acaba.

5/11/2019 Güncelleme:
Yaşadığım bütün sorunlardan anakartın son BIOS güncellemesi olan 1.0.0.4 ile kurtuldum. Meğer sorunu ekran kartı sürücüsü değil anakart yapıyormuş.
Ne bir BSoD, ne görüntü gidip gelmesi kaldı.

Hadi gözün aydın
Benim anakarta da güncelleme gelmiş, kurdum ama ekran kartı driver'ını (19.7.5) yenilemedim. Ben de denerim, son durumu buradan paylaşırım.

Bir de sana konu dışında birşey sorayım @SevenPacer hocam, kullandığın sıvı soğutmadan memnun musun? Bu aralar ben de bi tane almayı düşünüyorum da CoolerMaster Masterliquid ML240L modelini düşünüyorum, araştırıyorum. Kısaca bahsedebilirsen memnun olurum

Son düzenleme:
ML240L şu an kullandığım Deep Cool Castle 240MM'den önce kullandığım sıvı soğutucuydu. Cooler Master'ın en basit seviye soğutucusu, yapması gereken işi yapıyor ancak gerek işçilik, gerek kalite kontrol vs. konusunda sınıfta kalan bir bileşen. 1 yıla yakın kullandıktan sonra pompa kısmından beyaz sarı arası bir sıvı görmeye başladım. Meğer su kaçırmaya başlamış, iade edip kurtuldum. Bütçe varsa daha kaliteli marka/modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Corsair, NZXT gibi. Deep Cool Castle kullanmaya başlayalı da 3 ay oluyor, henüz bir sıkıntısı olmadı. 3700X'i benchmark sırasında 55 altında tutmayı başarıyor.
@canberk164

sıvı soğutma kullananlarda uzun vadede hep bu tarz sorunlar duyuyorum , aslında sıvı soğutmaya yakın performans veren sağlam hava soğutmalar daha mantıklı geliyor , hem daha ucuzlar hemde kafa rahat ediyor , bozulma derdi yok en fazla fan bozulur onuda değiştirmek çocuk oyuncağı.

Öncelikle güzel ve detaylı açıklaman için teşekkürler dostum.

İlk başlarda ML240L araştırıyordum ama şuan sanki vazgeçtim. Sıvısında bazen problem yaratabildiğini okumuştum.
ASUS Rog Ryuo 240 almayı düşünüyorum şuan. Corsair ya da NZXT gibi ürünlere yakın fiyatlı ama ASUS öncelikli tercihim olur her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…