Sapphire RX 5700 XT Pulse Kutu Açılış, İnceleme ve Oyun Testleri

Aynı karttan ben de aldım fakat şöyle birşey kafama takıldı fan tarafında plastik kısıma hafif bastırınca yaylanıyor gibime geldi ve çok hafif bir gıcırtı sesi geliyordu, siz de dikkat ettiniz mi?

Rog Ryuo yanında ucuz etin yahnisi konumunda kalır zaten ML240L.

Hocam hayırlı olsun öncelikle. SSD'den memnun musunuz? Şu aralar R5 3600 ile bir SSD almayı düşünüyorum Corsair'in MP510 ile Samsung 860 EVO ve 860 QVO arasında kaldım.

Corsair'in SSD'sini hiç araştırmadım hocam ama ben 860 EVO kullanıyorum ve gayet memnunum. Sıcaklık değerleri de normal, veri transfer hızı da yeterli kalıyor.

Bende bu kartı alacağım ancak indirimleri bekliyorum. Kartı alıp kullanan arkadaşlar hangi siteden aldılar. Ürün tesliminde sorun yaşadılar mı?

Bende bu kartı alacağım ancak indirimleri bekliyorum. Kartı alıp kullanan arkadaşlar hangi siteden aldılar. Ürün tesliminde sorun yaşadılar mı?

Ben indirimde vatanbilgisayardan almıştım hocam. Direk mağazadan aldım, eve gidene kadar da kucağımdaydı

Ben indirimde vatanbilgisayardan almıştım hocam. Direk mağazadan aldım, eve gidene kadar da kucağımdaydı

O kadar para verince ister istemez öyle oluyor hocam. Orayı da takip ediyorum ancak fiyatı şuan yüksek diğer yerlere göre.

O kadar para verince ister istemez öyle oluyor hocam. Orayı da takip ediyorum ancak fiyatı şuan yüksek diğer yerlere göre.

Aynen öyle

Vatanbilgisayar'dan alacaksan KDV indirimlerini beklemeni tavsiye ederim, kendi sitesinden ve instagram'dan sıkı takibe al. Çünkü %18 gerçekten baya güzel indirim, özellikle ekran kartlarında güzel oluyor.

Onun dışında 29 Kasım'da black friday indirimleri olacak, o zaman da güzel indirimler yakalayabilirsin

KDV indirimlerini çok iyi yapıyorlar kasa ve işlemciyi KDV indirimi sayesinde mağazasından aldım. Telefonuma mail geliyor sürekli oradan takip ediyorum ayrıca her gün gece 22:00 de bakıyorum genelde saat 22.00 ile 06:00 arası da indirime giriyor ürünler. Her şey tamam tek ekran kartı kaldı Eylül ayından beri bekliyorum hocam artık sabrım kalmadı gibi Black Friday baya var. 3k altına bulursam hemen alacağım.

Seni çok iyi anlıyorum dostum. Ben de PC toplarken "ekran kartını indirimi bekler alırım" demiştim ama 1 hafta içinde PCyi toplamış buldum kendimi sen gene bir ay iyi sabretmişsin Umarım uyguna denk gelir de (sağlam güvenilir bi yerden) hemen alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…