Sapphire RX 5700 XT Pulse Kutu Açılış, İnceleme ve Oyun Testleri

Hayırlı olsun. Oyun testlerini, cpu ve gpu sıcaklıklarını merakla bekliyoruz. Benzer bir sisteme sahibiz, karşılaştırmak da istiyorum biraz sıcaklıkları vb.

Hocam kutudan çok fazla şey beklemişsiniz gibime geldi, kart alıyorsun kart, oyuncak değil ki, ne stickeri, sürprizi hocam ? Sarkma aparatınada gerek yok, o kadar ağır değil kart. Kutu kalitesi demişsiniz, ne yapsınlar hocam askeri malzemeyle kutu mu yapsınlar ? Tek amacı içinde kartı ve gereçlerini bulundurmak. Kutudan fazla gömdünüz gibi geldi. Öyle şeyler istiyorsanız MSI, ASUS gibi firmalardan almanız lazım, sapphire F/P üretmekte.

Onun dışında güzel inceleme olmuş, görüntüyle oldukça desteklenmiş, tebrikler, ayrıca hayırlı olsun.

İlk mesajdan düzenleme seçeneği kalktığı için buradan devam ediyorum.

Total War: Warhammer 2

Üstteki savaş haritası, alttaki dünya haritası sonuçları.
Kartın gördüğü maksimum sıcaklık 73 derece. GPU kullanımı %100. İşlemci kullanımı %20-25 civarlarında.

Bu test ile bugünlük bırakıyorum, yarın ve diğer günler için zaman bulduğumda Witcher 3 ve Mass Effect Andromeda'yı test etme düşüncem var.
Test etmemi istediğiniz oyun varsa belirtin, eğer kütüphanemde varsa denerim.

İlk gün izlenimlerim:

+Eski nesil AMD kartlara göre serin çalışması
+Güçlü 1080P performansı
+Düşük güç tüketimi
+Çift BIOS seçeneği

-Zayıf kutu içeriği
-Kartın malzeme kalitesi
-Işıklandırmanın tek renk olması
-Eski nesillere göre serin ancak bir Nvidia değil her zamanki gibi.

Ne bu şiddet, bu celal

Son düzenleme:
Tüketici olarak bunları belirtmek durumundayım. F/P de olsa üst segment bir karttan bahsediyoruz. 3 sene önce aynı kategoride sayılabilecek 350$'a MSI R9 390 Gaming alıp o kutu içeriği ve malzeme kalitesini gördükten sonra 400$ çıkış fiyatlı 5700 XT Pulse'ın böyle vasat ekstralar sunması insanı bir miktar hayal kırıklığına uğratmıyor değil. Siz de bir bilgisayar parçasına 3.400 lira civarında bir para bayılsanız, güzel bir sunum beklersiniz diye düşünüyorum.
Müsait olunca bir FurMark esnasında sıcaklık testi yapabilir misiniz?

İnceleme için teşekkürler.
Kendi fan ayarında 85 dereceyi gördü 1080P çözünürlükte. 85 derece esnasında bile karttan doğru dürüst ses gelmedi, o garibime gitti. Afterburner'dan yapılacak fan ayarıyla çok daha iyi sonuçlar alınabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Zaten Furmark kadar ekran kartını yoran bir senaryo yaşayacağınızı sanmıyorum. Ben en ekstrem durumda nasıl performans veriyor onu merak ettim.
Ben de ilk defa kullandım siz istedikten sonra. 1080P seçeneğini işaretledim, 1 tur dönüp bitti, 85 dereceye çıkmış. İyi diyebiliriz sanırım

Ben de ilk defa kullandım siz istedikten sonra. 1080P seçeneğini işaretledim, 1 tur dönüp bitti, 85 dereceye çıkmış. İyi diyebiliriz sanırım
Yapabiliyorsanız ekran kartını undervolt yaparak birkaç teste sokabilir misiniz? UV yapılınca performans kaybetmeden ciddi miktarda sıcaklık ve enerji tüketiminde düşüş oluyor Navi kartlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…