Sapphire RX 5700 XT Pulse Kutu Açılış, İnceleme ve Oyun Testleri

3400 Lirayı kutu için değil, kart için veriyorsunuz, taş çatlasa 10 lirası kutudur onun.

Yapabiliyorsanız ekran kartını undervolt yaparak birkaç teste sokabilir misiniz? UV yapılınca performans kaybetmeden ciddi miktarda sıcaklık ve enerji tüketiminde düşüş oluyor Navi kartlarında.
Testleri bitirdikten sonra bu konuyu araştırıp denemeye çalışırım, not ettim. Teşekkürler

merhaba hocam

Oyun oynarken herhangi bir sıkıntıyla karşılaştın mı oyundan atma , takılma ,wattman vb ?

Yaptığınız incelemeyi çok sevdim, elinize sağlık. Kartı almak isteyenlerin aklında net fikirler oluşturdunuz. Ayrıca "ben bunu aldım en iyisi bu" tarzında bir inceleme yapmamışsınız. Kartı iyileriyle kötüleriyle tanıtmışsınız ki olması gereken de bu. Tekrardan elinize sağlık.

merhaba hocam

Oyun oynarken herhangi bir sıkıntıyla karşılaştın mı oyundan atma , takılma ,wattman vb ?
Yaptığım testler boyunca sürücü tarafında herhangi bir hata almadım. Oyunlarda çökme yaşanmadı. Şu an için sorunsuz kart.
Witcher 3:
Şehir içi:

Şehir Dışı:

Ultra ayarlar, NVIDIA Hairworks kapalı. Ekran kartı kullanımı %100'e çoğu zaman ulaşmıyor Witcher 3'de, haliyle bir miktar monitör darboğazı yiyor denilebilir. Yine de 144fps üstü görmek sevindirici.

Ekran kartının kullanımı tam olmadığından sıcaklık da 70 derece ulaşmıyor bile.

Yakında Mass Effect Andromeda testi geliyor.

Son düzenleme:
Sapphire'nin kutuları ve kutu içerikleri her zaman vasattı. Utanmasalar statik poşet bile koymayacaklar. Malzeme kalitesi nitro da daha iyi sanırsam. Ben de gelecek ay alacağım. Bir inceleme de benden gelir.

Bir süreliğine son iki testi ekliyorum:

Shadow of the Tomb Raider:

Anti Aliasing TAA, Pure Hair kapalı, diğer ayarlar Ultra'da. Maksimum sıcaklık 72 derece.

Mass Effect Andromeda:

Ultra ayarlar, grafiksel yoğunluğun en fazla olduğu başlangıç bölgesinde 90-144 arasında seyretti. GPU sıcaklığı 75 dereceyi gördü.

İkinci gün sonunda kartın 2K çözünürlükten ziyade AAA oyunları 1080P 144Hz'de oynatabilecek bir ayarda olduğunu düşünüyorum.
Coil Whine durumu nedir?
Son testlerden sonra önerir misiniz?
Ürünü nereden aldınız?
Ürün Vatan Bilgisayar'dan alındı, Coil Whine yok. 1080P performansı etkileyici, AAA oyunları 2K'da 144 fps civarında oynayabilmek için zaten 2080TI falan gerek bana kalırsa, o yüzden memnunum.

Üzülerek Edit:
Kartla ilgili ilk sorunumu yaşamış bulunmaktayım. Sosyal'de gezinirken Blue Screen yedim. Hata adı Video Scheduler Internal Error.

Eski kartı çıkartmamın ardından sürücü kaldırmadan bunu takıp kullanmaya başlamıştım nasıl olsa en güncel olan kurulu diye. Şimdi DDU ile her şeyi silip yeniden yüklüyorum ekran kartı adına.
Hata hakkında bir bilginiz var mıdır? @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…