Sapphire RX 5700 XT Pulse Kutu Açılış, İnceleme ve Oyun Testleri

Yatay siyah çizgileri Ets 2 oynarken ben de aldım ve oyun içinden tazelemeyle ilgili bir ayarı kapattığımda sorun çözüldü. Radeon Chill ve oyun çakışıyor muhtemelen.

Yatay siyah çizgileri Ets 2 oynarken ben de aldım ve oyun içinden tazelemeyle ilgili bir ayarı kapattığımda sorun çözüldü. Radeon Chill ve oyun çakışıyor muhtemelen.

İlk önce ETS 2'de tespit ettim ben de, sonra Rainbow 6 oynarken de gözlemledim.
Her iki oyun için de oyun içi ayarları tekrardan göz atayım

İlk önce ETS 2'de tespit ettim ben de, sonra Rainbow 6 oynarken de gözlemledim.
Her iki oyun için de oyun içi ayarları tekrardan göz atayım
Oyunun içindeki yenileme hızı gibi ayarların hepsini kapatın sorun çözülür muhtemelen.

Ben de yatay siyah çizgi değil, sinyal yok ve artık çok nadiren de olsa mavi ekran hatası alıyorum Sözde 19.9.2 WHQL microsoft onaylı sürücü...
Bir sonraki sürücüde problemler çözülür diye düşünüyorum.
AMD'ye ticket oluşturup derdimi anlattım, temiz Windows kurulum üstüne bu hatayı alıyorum dedim, adamların verdiği cevap DDU ile en güncel sürücüyü kurun oldu.
Güler misin, ağlar mısın...

İlk başta donanımsal sanıp korkmuştum ama oyunlarda ultrada ciddi yüksek değerler alıyorum

Zaten sıkıntılı olan sürücü de güncel olan... Vakit kazanmak için verilmiş bir cevap gibi, beklemekten başka çare yok sanki dostum

Son düzenleme:
Oyun sırasında hiçbir sıkıntı yaşamıyorum ben de. Ne oluyorsa boşta gezinirken oluyor
Bunu yazdığım sırada bir mavi ekran daha aldım internette gezinirken.
Sizdeki sürücüde bir sorun var mı şu an? Ona geçeyim ben de madem. @canberk164

Son düzenleme:

Şuan pc'yi yeni açtım ve birazdan oyun maratonuma başlarım. Aşağıdaki şekilde bu akşam deneyeceğim. Saat 22:30-23:00 gibi "bir sorunla karşılaştım ya da karşılaşmadım" şeklinde bilgilendirme yaparım dostum.

Bugün veya yarın 19.9.3 geliyormuş, Reddit'te okudum. Ancak bizim yaşadığımız sorunlarla ilgili bir fix göremedim yazılanlarda. Bakalım, hayırlısı.

18:40 dan bu yana aralıksız R6 oynuyorum, son yarım saattir de Rocket League'deyim, herhangi bir hata gözlemlemedim, en ufak bi atlama bile olmadı (sürüm 19.7.5)

18:40 dan bu yana aralıksız R6 oynuyorum, son yarım saattir de Rocket League'deyim, herhangi bir hata gözlemlemedim, en ufak bi atlama bile olmadı (sürüm 19.7.5)
Geldi yeni sürücü, ben de bunu deneyeyim bakalım. Bir gelişme olursa haber ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…