Sapphire RX 580 4 GB'in sorunlu olması

Teknoloji şans işidir hocam. 2.el alacaksanız test yapmadan almak baştan bir hata zaten. Bir daha aynı hataya düşmemeniz dileğiyle, iyi forumlar.

İşte aynen benim de üstünde durmak istediğim şey bu ben testi yaptırdım ama iyi bakmadım bir de heyecanla tabii ama kendim evde yapınca yani basit bir oyunda bile basit bir render işleminde kart siyah ekran ve sınırsız dönen fan ile karşıladı beni yani üzücü
ASUS'un AMD kartları ısınıyor muymuş? Benim Armor model ekran kartım da sıvı soğutmalı o zaman hiç ısınmıyor.

Şimdi bende ASUS Alacağım 4 GB RX 580 işte bakalım
 
ilginç Bendeki Ekran kartı Sapphire RX 580 Nitro+ OC Special Edition Core Clock 1430 mhz, Memory Clock 2100 mhz, 8 GB Vram iki yıl önce aldım.
Kart çok sessiz çalışıyor.
 
İlginç Bendeki Ekran kartı Sapphire RX 580 Nitro+ OC Special Edition Core Clock 1430 MHz, Memory Clock 2100 MHz, 8 GB VRAM iki yıl önce aldım.
Kart çok sessiz çalışıyor.

İşte fanlar yüzde 120'de gördüm ben. Tam olarak şuna benzetebilirim bir arabayı boşa alıp sonuna kadar basınca böğürür boğulur ya öyle sesler geliyordu. Bir de bunu 50 derecelerde 30 derecelerde yapıyordu yani tabii ki de hepsinde var demiyorum. Ama bu Sapphire 4 GB modelinde yabancı forumlarda bile bayağı çok yaşayan olmuş ve çözüm konusunda bir şey yok yani bulamadım.
 

Geri
Yukarı