Sapphire RX 580 sistemde görüntü gidiyor

Setuna

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2018
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler.
Bilgisayar ekranım durup dururken kapanıyor, kasa çalışmaya devam ettiği halde. Bir süre sonra açınca yine görüntü geliyor fakat aygıtlara baktığımda ekran kartı devre dışı gözüküyor. Etkinleştirip güncellemesini yaptığımda normale dönüyor fakat 5 dakika içinde yine gidiyor. Kasayı söktüm temizleyip geri taktım tamamen, yine aynı sorunu yaşadım. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim
İşlemci i7 6. nesil
Ekran kartı RX 580 Nitro+ Sapphire 4 GB
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler.
Bilgisayar ekranım durup dururken kapanıyor kasa çalışmaya devam ettiği halde bir süre sonra açınca yine görüntü geliyor fakat aygıtlara baktığımda ekran kartı devre dışı gözüküyor. Etkinleştirip güncellemesini yaptığımda normale dönüyor fakat 5 dakika içinde yine gidiyor. Kasayı söktüm temizleyip geri taktım tamamen yine aynı sorunu yaşadım. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim.
İşlemci i7 6.nesil
Ekran kartı RX 580 Nitro+ Sapphire 4 GB.

Anakartdaki BIOS pilini çıkar temizle sonra yerine geri tak. BIOS ayarların sıfırlancak sorun çözülebilir.
 
DDU yükle Ekran kartı sürücüsünü kaldır sonra tekrar yükle.
Onu da bugün yaptım hocam.Ama yine oyuna girince(Apex Legends) bilgisayar kapandı ve yine aynı hata oluştu.Sonra bilgisayarı tamamen geri yükledim hala sorun devam ediyor.Sorun donanımsal diyeceğim ekran kartına güç gidiyor fakat ekran kartı devre dışı kaldığı zaman ışığı yansa bile fanları dönmüyor.Şu kapanma günleri bilgisayarsız çok zor geçiyor ne yapacağım bilmiyorum.
@07alone07 hocam yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı