Sapphire RX 590 görüntü vermiyor

daredevil602

Decapat
Katılım
6 Kasım 2019
Mesajlar
19
İyi günler. Daha önce ROG RX 570'im vardı. Ani donma ve bilgisayarın kapanması sebebiyle servise gönderdim iade verdiler. Onun yerine ise Sapphire RX 590 aldım. Taktığımda ise monitöre görüntü 2 saniyeliğine geldi sonra bir daha gelmedi.
Sistemim:
  • FX 6300
  • ASUS M5a78LM USB3
  • 600 Watt PSU
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin RX 590 için fazla yetersiz bence. Bende de FX 8350 var ve Sapphire Nitro+ RX 570 kullanıyorum. İşlemci zar zor yettiriyor kendini. Dar boğaz işlemlerinden pek anlamam ama o işlemciye o ekran kartı fazla. Umarım yanılıyorumdur.
 
ilgilenmeniz için teşekkür ederim. şöyle bir sorun olmuş hdmi to vga dönüştürücüm arızalanmış. her ihtimali deneyerek buldum sorunu. yeni cihazı alınca sorun ortadan kalktı.
yeni sorun ise cpudan mıdır yoksa wattman hatası mı tam bilgim yok ama oyun oynarken donup kalıyor. reset atmak zorunda kalıyorum. ve çözemediğim şekilde de arada modem reset atıyor arada. kasa kapalı iken sorun yok ama oyunda iken reset atabiliyor
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı